Daikin Caldo X

Nyheten Daikin Caldo X är en extra stark och effektiv luft/luft värmepump. Den är från grunden utvecklad för vårt klimat med en rad förbättringar som ger kunden ökad besparing och driftsäkerhet. Caldo X kommer i 2 storlekar: X 25  respektive X 35. Caldo X omfattas av den 8-åriga kompressorgarantin.

Daikin Caldo X

Effekt när den behövs
Caldo X 25: 6,6 kW värmeeffekt, och hela 4,1 kW vid -15 °C och vid -25°C 3,3 kW.
Caldo X 35: 7,2 kW värmeeffekt och hela 4,6 kW vid -15°C och 3,8 kW vid -25°C.

Ingen värmekabel i utomhusenheten – sparar mer pengar
Utomhusenheten har en innovativ lösning som ökar besparingen med upp till 500 kronor om året. Daikins unika teknik med ett hängande värmeväxlarbatteri innebär att det inte behövs någon värmekabel för avisning i tråget. Eftersom det inte finns någon värmekabel riskerar man heller inga krypströmmar som kan lösa ut en eventuell jordfelsbrytare.

2-kammars swingkompressor
Daikins egenutvecklade och patenterade swingkompressor har få rörliga delar vilket ger bättre effekt och ökad livslängd jämfört med traditionella kompressorer. Nu med två kammare som gör maskinen extra tyst och vibrationsfri

Optimerad avfrostning
Ny avancerad behovsstyrd avfrostningslogik gör att maskinen avfrostar mycket snabbt. Gångtiden mellan avfrostningarna är upp till tre timmar vid -15°C.

Ny fläktlogik på inomhusenheten
När värmepumpen uppnår den önskade temperaturen stängs fläkten inte längre av utan går ner i lågfart för kontinuerlig mätning av temperaturen och en jämnare värmespridning.


Läs mer på Daikins hemsida
Produktblad
Manual
Hela X-serien

kontaktaoss

Dela upp betalningen!

Dela upp betalningen upp till 36 månader räntefritt med Wasa-kredit

Design: Clavis Communications