Aircondition i Malmö

Vi hjälper dig med installation av din aircondition och har noggrant tänkt igenom varje moment innan vi sätter igång för att du ska få en så bra installation som möjligt.

Installation av Aircondition i Malmö

När vi träffas första gången går vi tillsammans igenom ditt hus planlösning och egenskaper. Därefter kan vi gå vidare med att bestämma vilken aircondition som passar ditt hus bäst.

Sen kommer vi med ett förslag på hur vi installerar din värmepump på bästa sätt. Installationen omfattar bland annat: fästning av utomhusdel på vägg eller mark, rördragning inklusive håltagning och tätning, fästning av inomhusdel, inkoppling av el och instruktion om handhavande.

Vi har noggrant tänkt igenom varje moment innan vi sätter igång för att du ska få en så bra installation som möjligt. Ett litet exempel på detta är att vi alltid lägger ner lite extra tid på att hitta en täckkanal (täcker rör och kablar) som passar din fasad så bra som möjligt.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra värmepumpar. Kom ihåg att du kan använda dig utav ROT-avdraget vid installation av en luftvärmepump.

040 - 44 00 43

Kostnadsfri bedömning

Boka en kostnadsfri bedömning av ditt hus!

Glöm inte ROT-avdraget

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats!

Dela upp betalningen!

Dela upp betalningen upp till 36 månader räntefritt med Wasa kredit.

12 + 10 =