Optimised Heating Världsledande luft/luftvärmepumpar

Få 1000 kr tillbaka när du köper en luftvärmepump speciellt framtagen för vårt nordiska klimat!

Vår Optimised Heating 4 serie är ett bra val för att sänka uppvärmningskostnaderna, få ökad komfort med tillförlitlig, jämn och behaglig värme hela året. Kampanjen gäller från 4 september till och med den 16 oktober 2023.

Kampanjvillkor:
Erbjudandet gäller hela sortimentet av Optimised Heating 4 (Caldo II XRH, Solo XRH, Stylish XRH och Origo II XRH). Notera att det endast går att använda ett erbjudande per total installation.

Det enda du behöver göra är att skicka in kvitto/faktura från er återförsäljare som installerat produkten samt intyga att produkten har garantiregistrerats senast 16 oktober. Begäran om utbetalning ska vara oss tillhanda senast den 31 oktober 2023. Läs mer om kampanjen här.

WIN/WIN!
Just nu har du dessutom chans att vinna tillbaka 70% av totalkostnaden för din luftvärmepump! Få perfekt inomhustemperatur – köp en ny luftvärmepump ur Daikins Optimised Heating-serie (XRH) och delta i vår tävling. Fota din installation på ett härligt sätt och skicka in bilden via kampanjsidan och du kan bli en av 10 lyckliga vinnare som får tillbaka 70% av kostnaden för värmepump och installation. Lär mer om tävligen här.