Luftkonditionering

Letar du efter svalka och frisk luft under sommaren? Behöver du en pålitlig luftkonditionering som kan ge dig den perfekta temperaturen? Hos KLIMATteam erbjuds ett brett utbud av luftkonditionering och portabel AC för att du ska kunna skapa en behaglig atmosfär i ditt hem.

Aircondition som passar dina behov

Vi förstår att varje hem är unikt och att det finns olika behov när det gäller luftkonditionering. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som kan uppfylla dina specifika krav. Oavsett om du letar efter en portabel AC, en fast installation eller en kombination av både kyla och värme, har vi produkten som passar just dig.

När du väljer en aircondition från KLIMATteam kan du vara trygg med att våra produkter är konstruerade med fokus på optimalt luftflöde och kyleffekt.

Flexibilitet med portabel AC

Letar du efter en flexibel lösning för att kyla ner olika rum i ditt hem? KLIMATteam har ett omfattande sortiment av portabla luftkonditioneringsenheter som är en självständig enhet som används för att kyla ner rum eller områden. Till skillnad från traditionell luftkonditionering som kräver fast installation, kan en portabel AC enkelt flyttas och användas i olika rum. Detta gör att en portabel AC också är bra för lägenheter, mindre bostäder eller platser där det är svårt eller opraktiskt med en permanent installation.

En portabel AC är även enkel att installera. Du behöver bara ansluta enheten till ett eluttag och placera avgasledningen ut genom ett fönster eller en ventilerad öppning. På så sätt kan du snabbt och enkelt njuta av svalka och komfort i dina utvalda rum.

Tekniker installerar värmepump

Kyleffekt & luftflöde med AC luftkonditionering

Våra luftkonditioneringsprodukter kombinerar kyleffekt och effektivt luftflöde för att skapa en bekväm och hälsosam inomhusmiljö. Kyleffekten är en viktig faktor att ta hänsyn till när du ska välja luftkonditioneringsenhet. Våra produkter erbjuder olika kyleffekter för att passa olika rum och behov. Med en hög kyleffekt kan du snabbt och effektivt kyla ner ditt utrymme till en behaglig temperatur, oavsett om det är i ditt sovrum, vardagsrum eller kontor.

För att upprätthålla en jämn temperatur och fördela kylan på ett optimalt sätt använder våra luftkonditioneringsprodukter också effektiva luftflödessystem. De är utformade för att säkerställa att kylan sprids jämnt i rummet, vilket minskar risken för ojämn temperaturfördelning och obehagliga drag.

För att säkerställa en frisk och hälsosam inomhusmiljö är våra luftkonditioneringsprodukter även utrustade med effektiva filtreringssystem. Dessa system fångar upp partiklar, allergener och andra föroreningar i luften, vilket bidrar till att förbättra luftkvaliteten och minska risken för allergier och andningsproblem. Du kan njuta av renare och friskare luft samtidigt som du känner dig sval och bekväm.

Fördelar med AC luftkonditionering i sovrummet

Det är alltmer populärt att ha AC luftkonditionering i sovrummet, och det finns flera skäl till detta.

Genom att välja KLIMATteam som din partner för luftkonditionering kan du njuta av alla dessa fördelar och skapa en optimal sovrumsmiljö för att främja en god natts sömn. Vi erbjuder högkvalitativa luftkonditioneringsprodukter som är utformade för att skapa en behaglig och avkopplande atmosfär i ditt sovrum.

FAQ - Vanliga frågor om luftkonditionering

Luftkonditionering och AC är faktiskt samma sak. AC står för ”air conditioning”, vilket är den engelska termen för luftkonditionering.

Valet av aircondition beror på dina specifika behov och preferenser. Först och främst är det viktigt att tänka på storleken på det utrymme som du vill kyla ner. Olika luftkonditioneringsmodeller har olika kapaciteter och är optimerade för olika rumstorlekar. Att välja en luftkonditionering med rätt kyleffekt är viktigt för att säkerställa effektiv och tillräcklig kylning.

Priset för en AC installation kan variera beroende på olika faktorer, som typ av produkt och omfattningen av installationen. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert och mer information.

Nej, det behöver inte vara dyrt att använda en AC hemma. Våra produkter är energieffektiva och designade för att ge dig optimal prestanda samtidigt som de håller energikostnaderna låga.

Kostnaden för att använda AC per dag beror på flera faktorer, inklusive den specifika produkten och din användning. Vi kan ge dig mer information om förväntade kostnader baserat på dina behov.

Kostnaden för att ha på AC beror på flera faktorer, inklusive produktens energiförbrukning och din användning. Vi kan hjälpa dig att beräkna de förväntade kostnaderna baserat på dina specifika omständigheter.

Det finns många bra aircondition-modeller på marknaden. Vi erbjuder air condition från välkända varumärken som Electrolux. Electrolux är känt för att tillverka produkter som kombinerar innovativ teknik, prestanda och användarvänlighet.

En AC fungerar genom att kyla luften och samtidigt filtrera bort oönskade partiklar och fukt. Den kylda luften sprids sedan jämnt i rummet för att skapa en behaglig och sval atmosfär.

Alla produkter

Comfora XTH – luftvärmepump

Daiseikai 9.5

Daiseikai 9.5

TOSHIBA Daiseikai är storsäljaren som verkligen levererar energieffektiv värme, när du som mest behöver det.

DOLD TAKKASSET FFA-A

Dold takkasset FFA-A

Unik design på marknaden som smälter snyggt in genom att ligga helt plant mot innertaket.

Emura – luftvärmepump

Flagship HZ

Flagship HZ

Tack vare dess enastående prestanda och tillförlitlighet, är det en av de bäst säljande värmepumparna i Norden.

Panasonic Golvmodell

Golvmodell

Nordisk golvmodell från Panasonic med nanoe™ X-teknik.

Golvmodell mfz-kj

GOLVMODELL MFZ-KJ

Vår golvplacerade luftvärmepump från Mitsubishi med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen.

Toshiba Haori

Haori

TOSHIBA Haori ett helt nytt tänk vad gäller värmepump. Funktion möter inredning.

NINJA MSZ-FT

HERO

NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare.

HERO msz-ln

HERO msz-ln

HERO är värmepumpen från Mistubishi som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov.

Perfera XTH Golv – luftvärmepump

Perfera XTH Vägg – luftvärmepump

Slim LZ

Slim LZ

Panasonic LZ25TKE är utrustad med Econavi som gör värmepumpens miljöpåverkan så liten som möjligt och bidrar med besparingar för dig.