Luftvärmepump GOLVMODELL

Ny luftvärmepump golvmodell. Med nytt nanoe™ X luftreningssystem: enastående effektivitet A++ och komfort med toppmodern design.

GOLVMODELL

Nordisk golvmodell med nanoe™ X-teknik: hög effektivitet, A++, komfort (supertyst funktion – endast 20 dB(A)) och förbättrad luftkvalitet kombinerat med banbrytande design.

R

IR-styring

Elegant Backlit Sky-fjärrkontroll ger dig direkt kontroll över systemet. Större skärm och förbättrad användarvänlighet.

Energieffektivitet A+++

Värmepumpen tar in energin från utomhusvärmen. Det gör att golvmodell kan värma upp även när det är -35 °C utomhus.

R32 Köldmedium

Golvmodell använder sig av det nya köldmediet R32. Med det nya köldmediet R32 gör du miljön en tjänst då det har en mindre miljöpåverkan än sina föregångare.

}

5 års garanti

Utöver modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi följer också 5 års garanti på din luftvärmepump.

Våra populäraste värmepumpar

Värmepumpar Trelleborg

Caldo II XRH

Caldo II XRH har högsta energiklass och är utvecklad för vårt kalla nordiska klimat. Utblåstemperaturen har höjts i hela arbetsområdet och nu kan även den mest frusna slutanvändaren värma sig vid utblåset.

Läs mer

Värmepumpar Vellinge

Stylish XRH

Stylish XRH är del av Daikins Optimised Heating-serie, vilket innebär att den är särskilt utvecklad för att fungera väl i vårt ombytliga nordiska klimat. Den klarar därmed av att leverera skön värme och behaglig svalka.

Läs mer

Origo II XRH

Golvmodellen Origo II XRH kombinerar kraftfull prestanda, hög energieffektivitet och stilren design. Tack vare att produkten har luftutblås i både över- och nederdel får du en jämnare värmespridning i huset och varma golv på köpet.

Läs mer

Kostnadsfri bedömning

Boka en kostnadsfri bedömning av ditt hus!

Glöm inte ROT-avdraget

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats!

Dela upp betalningen!

Dela upp betalningen upp till 36 månader räntefritt med Wasa kredit.