Luftvärmepump GOLVMODELL

Ny luftvärmepump golvmodell. Med nytt nanoe™ X luftreningssystem: enastående effektivitet A++ och komfort med toppmodern design.

GOLVMODELL

Nordisk golvmodell med nanoe™ X-teknik: hög effektivitet, A++, komfort (supertyst funktion – endast 20 dB(A)) och förbättrad luftkvalitet kombinerat med banbrytande design.

R

IR-styring

Elegant Backlit Sky-fjärrkontroll ger dig direkt kontroll över systemet. Större skärm och förbättrad användarvänlighet.

Energieffektivitet A+++

Värmepumpen tar in energin från utomhusvärmen. Det gör att golvmodell kan värma upp även när det är -35 °C utomhus.

R32 Köldmedium

Golvmodell använder sig av det nya köldmediet R32. Med det nya köldmediet R32 gör du miljön en tjänst då det har en mindre miljöpåverkan än sina föregångare.

}

5 års garanti

Utöver modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi följer också 5 års garanti på din luftvärmepump.

Våra populäraste värmepumpar

Värmepumpar Trelleborg

Caldo XRH

Nyheten Daikin Caldo X är en extra stark och effektiv luft/luft värmepump. Den är från grunden utvecklad för vårt klimat med en rad förbättringar som ger kunden ökad besparing och driftsäkerhet.

Läs mer

Värmepumpar Vellinge

Ururu Sarara XR

Den bästa luft-luftvärmepumpen på marknaden med A +++ i både luftkonditionering och värmedrift luftfuktighetskontroll. Bäst i test i KVI's test att luftvärmepumpar oktober 2016.

Läs mer

Solo XRH

Perfekt där det fnns lite mindre utrymme. Den nya Solo XRH har mycket lågbygghöjd därför passar den perfekt ovanför dörren i hallen. Utvecklad för vårt kalla nordiska klimat.

Läs mer

Kostnadsfri bedömning

Boka en kostnadsfri bedömning av ditt hus!

Glöm inte ROT-avdraget

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats!

Dela upp betalningen!

Dela upp betalningen upp till 36 månader räntefritt med Wasa kredit.

8 + 5 =