Luftvärmepump GOLVMODELL (KJ)

Vår golvplacerade luftvärmepump med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen och smälter diskret in i den omgivande miljön, samtidigt som den på bästa sätt fördelar värme jämnt i din bostad.

GOLVMODELL mfz-kj

Vår golvplacerade luftvärmepump med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen. Inomhusenhetens kompakta format gör den ytterst lättplacerad. Samtidigt är det en av marknadens mest effektiva värmepumpar med en kapacitet som överträffar de flesta. MFZ smälter diskret in i den omgivande miljön, samtidigt som den på bästa sätt fördelar värme jämnt i din bostad.

R

Hyper Heating

Hyper Heating-tekniken innebär att värmepumpen fortsätter ge lika mycket värme även när det är som kallast utomhus.

Inbyggd wifi

Med vår app MELCloud kan du enkelt kontrollera din värmepump i realtid. Oavsett om du är ute på språng eller kopplar av i soffan. * Detta tillbehör köps separat.

Kyla när det behövs

Under dem riktigt varma sommardagarna kan MFZ-KJ
automatiskt ställa om till att kyla ner din bostad till önskad
temperatur.

}

5 års garanti

Utöver modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi följer också 5 års garanti på din luftvärmepump.

x

Tystast i klassen

Ljudnivån på golvmodellen är oslagbart låga 19 dB(A). Det är tystast i klassen.

Våra populäraste värmepumpar

Värmepumpar Trelleborg

Caldo XRH

Nyheten Daikin Caldo X är en extra stark och effektiv luft/luft värmepump. Den är från grunden utvecklad för vårt klimat med en rad förbättringar som ger kunden ökad besparing och driftsäkerhet.

Läs mer

Värmepumpar Vellinge

Ururu Sarara XR

Den bästa luft-luftvärmepumpen på marknaden med A +++ i både luftkonditionering och värmedrift luftfuktighetskontroll. Bäst i test i KVI's test att luftvärmepumpar oktober 2016.

Läs mer

Solo XRH

Perfekt där det fnns lite mindre utrymme. Den nya Solo XRH har mycket lågbygghöjd därför passar den perfekt ovanför dörren i hallen. Utvecklad för vårt kalla nordiska klimat.

Läs mer

Kostnadsfri bedömning

Boka en kostnadsfri bedömning av ditt hus!

Glöm inte ROT-avdraget

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats!

Dela upp betalningen!

Dela upp betalningen upp till 36 månader räntefritt med Wasa kredit.

11 + 14 =