Luft/luft värmepumpar

Många hushåll har insett fördelarna med att installera en luft/luft värmepump. Du reducerar dina uppvärmningskostnader, får ett bättre inomhusklimat och du kan använda luftvärmepumpen som luftkonditonering i villan.

Våra populäraste värmepumpar

Värmepumpar Trelleborg

Caldo XRH

Nyheten Daikin Caldo XRH är en extra stark och effektiv luft/luft värmepump. Den är från grunden utvecklad för vårt klimat med en rad förbättringar som ger kunden ökad besparing och driftsäkerhet.

Läs mer

Värmepumpar Vellinge

Ururu Sarara XR

Design är allt. Det är valet av att skapa en modern, elegant klimatstyrning som ser fantastisk ut. Det ligger även i valet av smart teknik som säkerställer en behaglig inredning vid alla tillfällen.

Läs mer

Solo XRH

Perfekt där det finns lite mindre utrymme. Den nya Solo XRH har mycket lågbygghöjd därför passar den perfekt ovanför dörren i hallen. Utvecklad för vårt kalla nordiska klimat.

Läs mer

Olika typer av placering av värmepumpen

Det är många frågor som uppstår vid köp av värmepump, bland annat var man bör placera den för bästa effekt. Beroende på planlösning och avsikt med värmepumpen finns det några ollika alternativ. Vår installatör hjälper dig självklart på plats.

Värmepumpar som placeras nära golvet distribuerar värme eller kyla (eller utstrålar strålvärme), precis som ett traditionellt element. Den eleganta designen med flödande linjer integrerar enkelt med moderna interiörer.
Utseendemässigt är modellen lite annorlunda till skillnad från de som är vägghängda. Golvmodellerna är oftast mer kvadratiska.

Värme stiger och eftersom pumpen sitter nära golvet sprider den värmen väldigt bra i hela rummet. Däremot är det viktigt att inga möbler står för pumpen och stör luftflödet.

En luftvärmepump placerad på golvet passar i rum som är lättmöblerade eller om rummet har snedtak.

Värmepumpar som knappt syns, undertaksenheter är perfekta för alla rum. De är diskret dolda i sänkta undertak så bara luftutblåsningsventilerna är synliga.
Enheten är ansluten till kanaler som kopplas till önskade utblåspunkter. Utblåsen är diskreta och med låg ljudnivå. Denna typ är väldigt vanligt i hotellrum men blir allt populärare i även kontor, sovrum och andra utrymmen där det finns innertak.

Våra väggmonterade värmepumpar är internationellt erkända för sin snygga design. Den eleganta designen gör att enheterna snyggt integreras i miljön.
Väggmodellerna är de absolut vanligaste modellerna och det finns därför väldigt stort utbud och valmöjligheter av dessa.

Luft/luft värmepumpar

Med våra luftvärmepumpar kan du sänka din uppvärmningskostnad betydligt. Inomhusklimatet blir också bätre med en luftvärmepump. Vår nya serie luft-luftvärmepumpar i R-serien använder det nya miljövänliga köldmediet R32. Luftvärmepumparna i R-serien har en mycket bra verkningsgrad och energiklass upp till A+++. Värmepumparna i X-serien är speciellt framtagna för vårt nordiska klimat och är även de mycket energieffektiva. Vi kan erbjuda många typer av modeller av luft-luftvärmepumpar t.ex. golvmodeller och väggmodeller. Med vår värmepumpsberedare kan du även värma ditt varmvatten på ett mycket energieffektivt och billigt sätt.

Luftvärmepump Caldo XRH

Nyheten Daikin Caldo XRH är en extra stark och effektiv luft/lluft värmepump.

Luftvärmepumpar Solo XRH

Den nya Solo XRH har mycket lågbyggd höjd därför passar den perfekt ovanför dörren i hallen

Luftvärmepump Ururu Sarara XR

Nya Ururu Sarara ger dig högsta komfort, med sin unika kombination av befuktning, avfuktning, ventilation och rening.

Värmepump Emura R

En elegant och modernat designad luftkonditionering som kyler,
värmer och renar med luft/luft värmepumpsteknik.

Luftvärmepump Nexura X

Nexura X gör din värld komfortabel. Svalka av en sommarvind eller en extra mysig värmekälla ger dig en känsla av välbefinnande året om.

Luftvärmepump Stylish R

Byt ut ett av dina element och värm hela huset med Origo X, lågt placerad inomhusdel med optimal värmespridning.

Luftvärmepump Emura R

En elegant och modernat designad luft-luft värmepump som kyler, värmer och renar.

Luftvärmepump Caldo R

Caldo R är en rejäl och effektiv värmepump med smart närvarosensor som reducerar temperaturen när rummet är tomt.

Luftvärmepump Origo R

Diskret luftvärmepump – Origo R är värmepumpen som ersätter ett av dina vanliga elektriska element och kan värma eller kyla.

Multisplit

Luftvärmepumpinstallation med fler inomhusenheter.

Varmvattenberedare

Använd förnyelsebar energi för effektivare uppvärmning av ditt varmvatten i hemmet.

Kostnadsfri bedömning

Boka en kostnadsfri bedömning av ditt hus!

Glöm inte ROT-avdraget

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats!

Dela upp betalningen!

Dela upp betalningen upp till 36 månader räntefritt med Wasa kredit.

2 + 12 =