ORIGO II XRH

Golvmodellen Daikin Origo II XRH kombinerar kraftfull prestanda, hög energieffektivitet och stilren design.

Origo II XRH

Golvmodellen Daikin Origo II XRH kombinerar kraftfull prestanda, hög energieffektivitet och stilren design. Origo II XRH är del av Daikins Optimised Heating-serie, vilket innebär att den är särskilt utvecklad för att fungera väl i vårt ombytliga nordiska klimat. Den klarar därmed av att leverera skön värme och behaglig svalka, för att du ska kunna njuta av ett jämnt inomhusklimat. Dygnet runt. Året om.

Energieffektiv värmepump

Energieffektiv

Självklart använder Origo II XRH det miljövänliga och framtidssäkrade köldmediet R-32. Enheten har energiklas A++ vid värme och A+++ vid kyla, vilket innebär att den levererar
en behaglig inomhustemperatur på ett energieffektivt sätt.

Extra varm temp

Sköna golv

Tack vare att produkten har luftutblås i både över- och nederdel får du en jämnare värmespridning i huset och varma golv på köpet.

Diskret

Origo II XRH är värmepumpen som ersätter dina vanliga elektriska element och kan värma eller kyla hela huset med skön luftspridning från golv till tak.

Kraftfull värmepump

Mycket tyst

Origo II XRH är mycket tyst och går ej över 39 dB i värmedrift. Turbofläkten håller omgivningstemperaturen inomhus konstant, vilket minskar ljudnivån.

Styr direkt från

mobilen

Origo II XRH styrs enkelt med fjärrkontroll eller smartphone (via appen Daikin Online Controller). Det ger dig möjligheten att styra din värmepump var och när du vill.

Relaterade produkter

Caldo II XRH

Daikin Caldo II XRH har högsta energiklass och är utvecklad för vårt kalla nordiska klimat.

Daikin Emura

Daikin Emura behagar ögat och upprätthåller ett personcentrerat förhållningssätt – med ett starkt fokus på komfort och användarerfarenhet – för att förbättra ditt välbefinnande i hemmet.

Multisplit

Multisplit

Daikin Multisplit är den perfekta lösningen för att få ett jämnare inomhusklimat.