STYLISH XRH

Daikin Stylish XRH är del av Daikins Optimised Heating-serie, vilket innebär att den är särskilt utvecklad för att fungera väl i vårt ombytliga nordiska klimat.

Stylish XRH

Daikin Stylish XRH är del av Daikins Optimised Heating-serie, vilket innebär att den är särskilt utvecklad för att fungera väl i vårt ombytliga nordiska klimat. Den klarar därmed av att leverera skön värme och behaglig svalka, för att du ska kunna njuta av ett jämnt inomhusklimat. Dygnet runt. Året om.

Extra varm temp

Stabila

rumstemperaturer

Stylish använder en intelligent värmesensor för att mäta yttemperaturen i rummet genom att dela upp det i ett rutnät med 64 olika rutor. När aktuell rumstemperatur har fastställts distribuerar grid eye-sensorn luften jämnt genom rummet innan den växlar till ett luftflödesmönster som styr varm eller sval luft till de områden som behöver det.

Styr den från

din mobil

Produkten har inbyggd WiFi.

Öppen spis-logik

Stylish XRH stänger likt andra luftvärmepumpar inte av sig när önskad temperatur är uppnådd. Istället går den på fläktdrift för en jämnare värme i huset.

Kallt klimat

Extra kraftfullt läge

Stylish XHR behåller den nominella effekten enda ner till -25°C.

Relaterade produkter

Daikin Emura

Daikin Emura behagar ögat och upprätthåller ett personcentrerat förhållningssätt – med ett starkt fokus på komfort och användarerfarenhet – för att förbättra ditt välbefinnande i hemmet.

Daikin Origo II XRH

Origo II XRH

Golvmodellen Daikin Origo II XRH kombinerar kraftfull prestanda, hög energieffektivitet och stilren design.

Daikin Solo XRH

Solo XRH

Daikin Solo XRH är ett riktigt kraftpaket i liten förpackning.