Luftvärmepump Emura R

En elegant och modernat designad luft-luft värmepump som kyler, värmer och renar. Den eleganta designen gör Daikin Emura till en av den mer eftertraktade luftvärmepumparna på marknaden. Daikin Emura, som vunnit internationellt erkännande för sin design, finns i vitt och silver.

Emura R

Den eleganta designen gör Daikin Emura till en av den mer eftertraktade luftvärmepumparna på marknaden. Daikin Emura, som vunnit internationellt erkännande för sin design, finns i vitt och silver.

R

Energieffektivitet

  • Drift med 80% förnyelsebar energi som tas upp ur luften och 20% från elektricitet
  • Invertertekniken förbättrar energibesparingarna med 30%
  • Intelligent läge och energieffektiva inställningar reducerar överkonsumtion
  • Finns med Bluevolution-teknik för att ytterliggare minska miljöpåverkan och förbättra energiprestandan.

Närvarosensor - utvecklad för din komfort

En 2-områdes ”intelligent eye” använder sensorer för att registrera och rikta om luftflödet från personer som befinner sig i rummet. Systemet växlar automatiskt om till energisparläge när det känner att rummet är tomt.

Luftrening - ett rent och hälsosamt klimat

Daikin Emuras sofistikerade luftreningsfilter med titanaptit avlägsnar luftburna dammpartiklar, lukter, bakterier, virus och mikrober. Det unika silver allergenborttagnings- och luftreningsfiltret smalar 99% av alla allergener som pollen dammkvalster.

Multisplit - för ett rum eller flera

Med Daikin multisystem kan du ansluta upp till 5 inomhusenheter med en utomhusenhet. Varje inomhusenhet kan styras individuellt.

Alltid under kontroll

Ladda ner appen Daikin Online Controller, anslut din luftvärmepump till Wi-Fi och styr ditt klimat från valfri plats. Det är så enkelt.

Våra populäraste värmepumpar

Värmepumpar Trelleborg

Caldo XRH

Nyheten Daikin Caldo X är en extra stark och effektiv luft/luft värmepump. Den är från grunden utvecklad för vårt klimat med en rad förbättringar som ger kunden ökad besparing och driftsäkerhet.

Läs mer

Värmepumpar Vellinge

Ururu Sarara XR

Den bästa luft-luftvärmepumpen på marknaden med A +++ i både luftkonditionering och värmedrift luftfuktighetskontroll. Bäst i test i KVI's test att luftvärmepumpar oktober 2016.

Läs mer

Solo XRH

Perfekt där det fnns lite mindre utrymme. Den nya Solo XRH har mycket lågbygghöjd därför passar den perfekt ovanför dörren i hallen. Utvecklad för vårt kalla nordiska klimat.

Läs mer

Kostnadsfri bedömning

Boka en kostnadsfri bedömning av ditt hus!

Glöm inte ROT-avdraget

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats!

Dela upp betalningen!

Dela upp betalningen upp till 36 månader räntefritt med Wasa kredit.

2 + 8 =