Luftvärmepump Origo R

Diskret luftvärmepump – Origo R är värmepumpen som ersätter ett av dina vanliga elektriska element och kan värma eller kyla, hela huset med skön luftspridning från golv till tak.

Origo R

Origo R är värmepumpen som ersätter ett av dina vanliga elektriska element och kan värma eller kyla, hela huset med skön luftspridning från golv till tak.

R

Energieffektiv

Att välja för en R-32-produkt, minskar miljöpåverkan med 68% i jämförelse med R-410A och leder direkt till lägre energiförbrukning tack vare dess höga energieffektivitet

Sköna golv

Origo R gör ett stort jobb för ditt inneklimat. Tack vare utblås i över- och underkant får du jämn värme i huset och varmt golv på köpet!

f

Värme på vintern och kyla på sommaren

Försörjd med förnyelsebar energi och utrustad med vår välkända inverterteknik, optimerar Origo R dina energikostnader och erbjuder kyla på sommare och värme på vintern.

Ren och hälsosam luft

Luftreningsfilter samlar in och tar bort mikroskopiska dammpartiklar och håller luften frisk och ren.

Multisplit - för ett rum eller flera

Med Daikin multisystem kan du ansluta upp till 5 inomhusenheter med en utomhusenhet. Varje inomhusenhet kan styras individuellt.

Alltid under kontroll

Ladda ner appen Daikin Online Controller, anslut din luftvärmepump till Wi-Fi och styr ditt klimat från valfri plats. Det är så enkelt.

Våra populäraste värmepumpar

Värmepumpar Trelleborg

Caldo XRH

Nyheten Daikin Caldo X är en extra stark och effektiv luft/luft värmepump. Den är från grunden utvecklad för vårt klimat med en rad förbättringar som ger kunden ökad besparing och driftsäkerhet.

Läs mer

Värmepumpar Vellinge

Ururu Sarara XR

Den bästa luft-luftvärmepumpen på marknaden med A +++ i både luftkonditionering och värmedrift luftfuktighetskontroll. Bäst i test i KVI's test att luftvärmepumpar oktober 2016.

Läs mer

Solo XRH

Perfekt där det fnns lite mindre utrymme. Den nya Solo XRH har mycket lågbygghöjd därför passar den perfekt ovanför dörren i hallen. Utvecklad för vårt kalla nordiska klimat.

Läs mer

Kostnadsfri bedömning

Boka en kostnadsfri bedömning av ditt hus!

Glöm inte ROT-avdraget

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats!

Dela upp betalningen!

Dela upp betalningen upp till 36 månader räntefritt med Wasa kredit.

2 + 6 =