Luftvärmepump Origo XRH

Origo XRH är värmepumpen som ersätter ett av dina vanliga elektriska element och kan värma eller kyla hela huset, med skön luftspridning från golv till tak.

Origo XRH

Origo XRH är värmepumpen som ersätter ett av dina vanliga elektriska element och kan värma eller kyla hela huset, med skön luftspridning från golv till tak. Försörjd med förnyelsebar energi och utrustad med inverterteknik, optimerar Origo X dina energikostnader och erbjuder kyla på sommaren och värme på vintern. Dessutom bryter det luktavlägsnade filtret ner odörer och garanterar en jämn tillförsel av ren luft.

R

Energieffektiv

Att välja för en R-32-produkt, minskar miljöpåverkan med 68% i jämförelse med R-410A och leder direkt till lägre energiförbrukning tack vare dess höga energieffektivitet

Sköna golv

Origo R gör ett stort jobb för ditt inneklimat. Tack vare utblås i över- och underkant får du jämn värme i huset och varmt golv på köpet!

Diskret

Daikins Origo XRH är värmepumpen som ersätter dina vanliga elektriska element och kan värma eller kyla hela huset med skön luftspridning från golv till tak.

x

Mycket tyst

Tack vare den avancerade lösningen på fläkthjulet ger maskinen ett högt flöde med en minimal ljudnivå. Värmepumpen upplevs i det närmaste ljudlös vid normaldrift.

Kraftfull när det gäller

Daikins senaste generation luftvärmepumpar för kallt klimat med Optimised Heating 4 teknologi säkerställer att maskinen presterar minst sin nominella effekt ända ner till -17 grader.

Multisplit - för ett rum eller flera

Med Daikin multisystem kan du ansluta upp till 5 inomhusenheter med en utomhusenhet. Varje inomhusenhet kan styras individuellt.

Alltid under kontroll

Ladda ner appen Daikin Online Controller, anslut din luftvärmepump till Wi-Fi och styr ditt klimat från valfri plats. Det är så enkelt.

Kostnadsfri bedömning

Boka en kostnadsfri bedömning av ditt hus!

Glöm inte ROT-avdraget

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats!

Dela upp betalningen!

Dela upp betalningen upp till 36 månader räntefritt med Wasa kredit.

10 + 4 =