Luftvärmepump Ururu Sarara XR

Den bästa luft-luftvärmepumpen på marknaden med A +++ i både luftkonditionering och värmedrift luftfuktighetskontroll. Bäst i test i KVI’s test att luftvärmepumpar oktober 2016. Luftvärmepumpen Daikin Ururu Sarara har belönats med BRA VAL av Folksam både 2015 & 2016.

Ururu Sarara XR

Den bästa luft-luftvärmepumpen på marknaden med A +++ i både luftkonditionering och värmedrift luftfuktighetskontroll. Bäst i test i KVI’s test att luftvärmepumpar oktober 2016. Luftvärmepumpen Daikin Ururu Sarara har belönats med BRA VAL av Folksam både 2015 & 2016.

R

Den mest energieffektiva lösningen

  • Finns med Bluevolution-tekniken för att ytterligare misnka miljöpåverkan
  • Drift med 80% förnyelsebar energi från luften och 20% elektricitet.
  • Invertertekniken förbättrar energibesparingarna med 30%.
  • 3-områdes “intelligent eye” och Econo-läge reducerar överkonsumtion.
  • Automatisk filterrengöring minskar energiförbrukningen ytterliggare 25%.

Ren och allergifri luft med Daikin Flash Streamer-teknik

Vår teknik med Daikin Flash Streamer renar luften genom att filtrera bort damm, pollen, bakterier, virus, mögel och lukter innan den strömmar in i rummet.

Frisk luft, även med stängda fönster

Ta in frisk luft i dina rum. Den kraftfulla ventilationskapaciteten som Ururu Sarara har kan fylla ett rum på 26 kvadratmeter med friks luft på mindre än två timmar..

f

Luftfuktighet - temperaturen kan inte avgöra hur rummet känns

  • Ururu luftfuktning – luft innehåller naturlig fukt. Det smarta luftfuktningssystemet drar in rätt mängd fukt från luften utanför för att höja luftfuktigheten inomhus. fuktigare luft inomhus upplevs varmare vilket innebär att temperaturen inomhus kan ställas lägre.
  • Sarara avfuktning – luftfuktighet kan göra så att rummet känns varmare än vad det är. Det smarta avfuktningssystemet i Ururu Sarara avfuktar överflödig fukt och ger därigenom en svalare känsla i rummet.

Multisplit - för ett rum eller flera

Med Daikin multisystem kan du ansluta upp till 5 inomhusenheter med en utomhusenhet. Varje inomhusenhet kan styras individuellt.

Alltid under kontroll

Ladda ner appen Daikin Online Controller, anslut din luftvärmepump till Wi-Fi och styr ditt klimat från valfri plats. Det är så enkelt.

Våra populäraste värmepumpar

Värmepumpar Trelleborg

Caldo XRH

Nyheten Daikin Caldo X är en extra stark och effektiv luft/luft värmepump. Den är från grunden utvecklad för vårt klimat med en rad förbättringar som ger kunden ökad besparing och driftsäkerhet.

Läs mer

Värmepumpar Vellinge

Ururu Sarara XR

Den bästa luft-luftvärmepumpen på marknaden med A +++ i både luftkonditionering och värmedrift luftfuktighetskontroll. Bäst i test i KVI's test att luftvärmepumpar oktober 2016.

Läs mer

Solo XRH

Perfekt där det fnns lite mindre utrymme. Den nya Solo XRH har mycket lågbygghöjd därför passar den perfekt ovanför dörren i hallen. Utvecklad för vårt kalla nordiska klimat.

Läs mer

Kostnadsfri bedömning

Boka en kostnadsfri bedömning av ditt hus!

Glöm inte ROT-avdraget

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats!

Dela upp betalningen!

Dela upp betalningen upp till 36 månader räntefritt med Wasa kredit.

7 + 13 =