Multisplit system

Luft/Luftvärmepumpar för värme & kyla i alla rum

Värme och luftkonditionering i alla rum

I ett multisplitsystem kan man ha upp till 5 inomhusdelar kopplade till en enda utomhusdel. Det sparar både pengar och utrymme. Inomhusdelarna kan styras individuellt.

Ett brett utbud

Det finns flera olika modeller av inomhusdelar, väggmodeller, kassettmodeller, takmodeller och golvmodeller. Du kan använda flera olika modeller.

f

Ett idealiskt inomhusklimat

En utomhusdel kan värma upp eller kyla ner ett helt hus. Du kan alltid få ett behagligt klimat. Ett svalt och behagligt sovrum om du så önskar eller ett varmt och mysigt vardagsrum – du bestämmer. Värme- & kylkapacitet dimensioneras av din återförsäljare som ger dig förslag på system som passar ditt hus. Kontakta din Daikin återförsäljare för mer information eller fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig.

Våra populäraste värmepumpar

Värmepumpar Trelleborg

Caldo XRH

Nyheten Daikin Caldo X är en extra stark och effektiv luft/luft värmepump. Den är från grunden utvecklad för vårt klimat med en rad förbättringar som ger kunden ökad besparing och driftsäkerhet.

Läs mer

Värmepumpar Vellinge

Ururu Sarara XR

Den bästa luft-luftvärmepumpen på marknaden med A +++ i både luftkonditionering och värmedrift luftfuktighetskontroll. Bäst i test i KVI's test att luftvärmepumpar oktober 2016.

Läs mer

Solo XRH

Perfekt där det fnns lite mindre utrymme. Den nya Solo XRH har mycket lågbygghöjd därför passar den perfekt ovanför dörren i hallen. Utvecklad för vårt kalla nordiska klimat.

Läs mer

Kostnadsfri bedömning

Boka en kostnadsfri bedömning av ditt hus!

Glöm inte ROT-avdraget

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats!

Dela upp betalningen!

Dela upp betalningen upp till 36 månader räntefritt med Wasa kredit.

8 + 13 =