Multisplit system

Luft/luftvärmepumpar för värme och kyla. Koppla upp till fem inomhusdelar till en utomhusdel.

Multisplit

Multisplit är den perfekta lösningen för att få ett jämnare inomhusklimat. Vi har ett stort utbud av inomhus- enheter vilket gör att du kan välja fritt för att hitta alternativ som passar just dig och ditt hem. I Daikins multisplit- system är det möjligt att koppla upp till fem inomhusdelar till en enda utomhusdel. Det sparar både pengar och utrymme. Inomhusdelarna kan ställas in på olika temperaturer, dock inom sama driftsläge (kyla/värme). Du kan koppla längre rör mellan inomhus och utomhusenheten. Placera varje enhet där det passar dig och ditt hem bäst.

Ett perfekt inomhusklimat

Med en och samma utomhusdel kan du värma upp eller kyla ner ett helt hus. Välj om du vill ha ett svalt och be-
hagligt sovrum eller ett varmt och mysigt vardagsrum. Värme- och kylkapaciteten dimensioneras av din återför-
säljare som ger dig förslag på system som passar ditt hus. Kontakta din återförsäljare för mer information.

 

Flexibelt system – skalbart efter dina behov

Värme och luftkonditionering i alla rum

I ett multisplitsystem kan man ha upp till 5 inomhusdelar kopplade till en enda utomhusdel. Det sparar både pengar och utrymme. Inomhusdelarna kan styras individuellt.

Ett brett utbud

Det finns flera olika modeller av inomhusdelar, väggmodeller, kassettmodeller, takmodeller och golvmodeller. Du kan använda flera olika modeller.

f

Ett idealiskt inomhusklimat

En utomhusdel kan värma upp eller kyla ner ett helt hus. Du kan alltid få ett behagligt klimat. Ett svalt och behagligt sovrum om du så önskar eller ett varmt och mysigt vardagsrum – du bestämmer. Värme- & kylkapacitet dimensioneras av din återförsäljare som ger dig förslag på system som passar ditt hus. Kontakta din Daikin återförsäljare för mer information eller fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig.

Daikin Multisplit

I det stora utbudet av innedelar finns allt från golv-, tak- till väggmonterade enheter i olika utföranden och färgval.

Enheterna har mjuka linjer och stilren design som gör att innedelen smälter in väl i olika miljöer. Se kombinations- tabellen för möjliga urval och hitta det bästa valet för dig och din bostad. Samtliga enheter använder det miljö- vänliga köldmediet R-32.

T

Genom att klicka på produktbladet kan du förstora den.

Våra populäraste värmepumpar

Värmepumpar Trelleborg

Caldo II XRH

Caldo II XRH har högsta energiklass och är utvecklad för vårt kalla nordiska klimat. Utblåstemperaturen har höjts i hela arbetsområdet och nu kan även den mest frusna slutanvändaren värma sig vid utblåset.

Läs mer

Värmepumpar Vellinge

Stylish XRH

Stylish XRH är del av Daikins Optimised Heating-serie, vilket innebär att den är särskilt utvecklad för att fungera väl i vårt ombytliga nordiska klimat. Den klarar därmed av att leverera skön värme och behaglig svalka.

Läs mer

Origo II XRH

Golvmodellen Origo II XRH kombinerar kraftfull prestanda, hög energieffektivitet och stilren design. Tack vare att produkten har luftutblås i både över- och nederdel får du en jämnare värmespridning i huset och varma golv på köpet.

Läs mer

Kostnadsfri bedömning

Boka en kostnadsfri bedömning av ditt hus!

Glöm inte ROT-avdraget

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats!

Dela upp betalningen!

Dela upp betalningen upp till 36 månader räntefritt med Wasa kredit.