Slim LZ

Panasonic LZ25TKE är utrustad med Econavi som gör värmepumpens miljöpåverkan så liten som möjligt och bidrar med besparingar för dig. Econavi känner av om det är soligt, mulet eller natt och anpassar sig efter förhållandena.  Till exempel om luftvärmepumpen skulle vara inställd på värme, så känner den av om det är mulet eller mörkt och ökar då effektiviteten.

SLIM LZ

Panasonic LZ25TKE är utrustad med Econavi som gör värmepumpens miljöpåverkan så liten som möjligt och bidrar med besparingar för dig.

Intresserad?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er så snart som möjligt.

Produkt: Slim LZ
Luftrenande värmepump

Econavi för extra

energibesparing

Panasonics LZ-modeller är utrustade med Econavi som känner av om det är soligt, mulet eller natt och anpassar sig efter förhållandena. .

Energieffektiv värmepump

Energieffektivitet

A+++

Tack vare Panasonics originalinverterkompressor, värmepumpens hjärta, kan höga energieffektivitetsnivåer uppnås och därmed minskar driftkostnaderna

Kraftfull värmepump

5 års garanti

Utöver modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi följer också 5 års garanti på din luftvärmepump.

R32 Köldmedium

Slim LZ använder sig av det nya köldmediet R32. Med det nya köldmediet R32 gör du miljön en tjänst då det har en mindre miljöpåverkan än sina föregångare.

Extra varm temp

Underhållsvärme

Slim LZ har en funktion för underhållsvärme vilket är perfekt för ställen där man vill hålla en lägre temperatur under uppvärmningssäsongen.

Relaterade produkter

Flagship HZ

Flagship HZ

Tack vare dess enastående prestanda och tillförlitlighet, är det en av de bäst säljande värmepumparna i Norden.

Panasonic Golvmodell

Golvmodell

Nordisk golvmodell från Panasonic med nanoe™ X-teknik.