Om oss

KLIMATteam är specialist på luft/luft-värmepumpar. Hos oss är alla installatörer certifierade. Vi är återförsäljare av Daikin och arbetar hela vägen från val av produkt till färdig installation och service.

Vi på KLIMATteam

Anders Lindgren

Lasse Bergvall

Markus Eskilsson

Kristoffer Persson

Hugo Larsson

KLIMATteam

KLIMATteam är ett litet företag med lång erfarenhet och med anställda som brinner för det de gör. För oss är det viktigt att kunden alltid ska bli nöjd. Från första kontakt till färdig installation och service är vårt mål att alltid vara i framkant inom vårt yrke. Vi tycker att det är viktigt att noga tänka igenom vilket som är den bästa lösningen för kunden. Val av värmepump, placering av utomhusenhet, färg på täckkanaler och inomhusenheten smälter in så bra som möjligt är exempel på saker som vi alltid noga tänker igenom.
Noggrannhet hela vägen – helt enkelt!

KlimatTeam referenser från kunder
Anställd på klimatteam
Service av värmepump

Våra värmepumpar

Vi är återförsäljare av värmepumpar från Daikin i Vellinge kommun. Dessa luft/luft värmepumpar fungerar utmärkt i vårt nordiska klimat och ger dessutom ett bättre inomhusklimat genom att de renar luften. Under sommaren kan du även använda luftvärmepumpen som luftkonditionering, vilket ger en behaglig temperatur inomhus.

Från Daikin kan du välja bland flera olika modeller av luftvärmepumpar. Nexura X är en värmepump som monteras lågt på en vägg och avger strålningsvärme, vilket ger en extra härlig värmekomfort. Nexura absorberar även organiska föroreningar och bryter ner lukter. Emura X är en elegant och smart luftvärmepump som kan styras via WiFi, den sänker temperaturen om ingen befinner sig i rummet och riktar bort luftflödet från personer i rummet för att undvika drag. Nano är en värmepump som är speciellt framtagen för att monteras ovanför en dörr, har en låg ljudnivå och kan fjärrstyras med en smartphone.