Experter på värmepumpar Höllviken

En bra värmepump är en bra investering som kommer att löna sig i längden. Framförallt om du väljer rätt värmepump utifrån behov och förutsättningar. Vi har lång erfarenhet av värmepumpar och garanterar våra kunder en värmepump och installation av högsta klass. Vi hjälper dig hela vägen från val av produkt till färdig installation och service.

KLIMATteam – värmepumpar Malmö

KLIMATteam är specialist på luft/luft-värmepumpar. Hos oss är alla installatörer certifierade. Vi är återförsäljare av Daikin och arbetar hela vägen från val av produkt till färdig installation och service.

Värmepumpar Höllviken

Luft/luft värmepumpar

Med våra värmepumpar kan du sänka din uppvärmningskostnad betydligt. Inomhusklimatet blir även också bättre med en värmepump. Vi kan erbjuda många typer av modeller av luft-luftvärmepumpar t.ex. golvmodeller och väggmodeller.

Värmepumpar Malmö

Luft/vatten värmepumpar

Energieffektiv uppvärmning, kylning och produktion av varmvatten. Daikin Altherma luft-till-vatten värmepumpar är kompatibla med en määngd värme- och kylavgivare. På så sätt kan du välja den perfekta kombinationen för ditt hus.

Värmepumpar Malmö, Vellinge, Trelleborg, Svedala & Höllviken

KLIMATteam är experter på värmepumpar i Skåne, vi är ett litet företag med lång erfarenhet och med anställda som brinner för det de gör. För oss är det viktigt att kunden alltid ska bli nöjd. Från första kontakt till färdig installation och service är vårt mål att alltid vara i framkant inom vårt yrke. Vi tycker att det är viktigt att noga tänka igenom vilket som är den bästa lösningen för kunden. Val av värmepump, placering av utomhusenhet, färg på täckkanaler och att inomhusenheten smälter in så bra som möjligt är exempel på saker som vi alltid noga tänker igenom.
Noggrannhet hela vägen – helt enkelt!

Värmepumpar Svedala

Stolt återförsäljare av Daikins

Daikin är världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Genom deras intensiva forskning och utveckling ligger de alltid ett steg före sina konkurrenter och de engagerar sig djupt i miljöfrågor. När du beställer en Daikin värmepump får du fem års garanti på produkten.

Daikins värmepumpar för ett nordiskt klimat

Vi är återförsäljare av värmepumpar från Daikin i Vellinge kommun. Dessa luft/luft värmepumpar fungerar utmärkt i vårt nordiska klimat och ger dessutom ett bättre inomhusklimat genom att de renar luften. Under sommaren kan du även använda luftvärmepumpen som luftkonditionering, vilket ger en behaglig temperatur inomhus.

Från Daikin kan du välja bland flera olika modeller av luftvärmepumpar. Nexura X är en värmepump som monteras lågt på en vägg och avger strålningsvärme, vilket ger en extra härlig värmekomfort. Nexura absorberar även organiska förorenignar och bryter ner lukter. Emura X är en elegant och smart luftvärmepump som kan styras via WiFi, den sänker temperaturen om ingen befinner sig i rummet och riktar bort luftflödet från personer i rummet för att undvika drag. Nano är en värmepump som är speciellt framtagen för att monteras ovanför en dörr, har en låg ljudnivå och kan fjärrstyras med en smartphone.

Värmepumpar Malmö, Höllviken, Vellinge, Trelleborg, Svedala.

Maximal komfort

Anpassa inomhusklimatet efter din livsstil.

Hög kvalitet

Koppla av och njut av fördelen med våra tillförlitliga lösningar.

Energieffektivitet

Sänk dina energikostnader med våra miljöanpassade lösningar.

Smart styrning

Med ett enkelt handgrepp styr du din klimatanläggning oavsett var du befinner dig.

Våra populäraste värmepumpar

Värmepumpar Trelleborg

Caldo XRH

Nyheten Daikin Caldo X är en extra stark och effektiv luft/luft värmepump. Den är från grunden utvecklad för vårt klimat med en rad förbättringar som ger kunden ökad besparing och driftsäkerhet.

Läs mer

Värmepumpar Vellinge

Ururu Sarara XR

Den bästa luft-luftvärmepumpen på marknaden med A +++ i både luftkonditionering och värmedrift luftfuktighetskontroll. Bäst i test i KVI's test att luftvärmepumpar oktober 2016.

Läs mer

Solo XRH

Perfekt där det fnns lite mindre utrymme. Den nya Solo XRH har mycket lågbygghöjd därför passar den perfekt ovanför dörren i hallen. Utvecklad för vårt kalla nordiska klimat.

Läs mer

Kostnadsfri bedömning

Boka en kostnadsfri bedömning av ditt hus!

Glöm inte ROT-avdraget!

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats!

Dela upp betalningen!

Dela upp betalningen upp till 36 månader räntefritt med Wasa kredit

Följ oss på Facebook

Följ oss på facebook för att få de senaste uppdateringarna. Här kan du även se ett urval av våra senaste inlägg.

KLIMATteam
9 months ago
Daikin Sweden

Traditionella köldmedium i olika klimatanläggningar bidrar till att öka växthuseffekten på jorden. Därför ska bland annat R410A, som används i många av dagens värme- och kylanläggningar, ... See more

10 months ago
Daikin Sweden

Hur håller du dig varm i vinter? Med ett par mysiga sockor eller en varm dryck? ☕️

(Frågan riktar sig till alla som ännu inte har en värmepump från Daikin 😉)

11 months ago
Mamut Möbler & Inredningar Sweden AB

Vi söker en inredningssnickare för anställning❗ Har du erfarenhet av monteringar och känsla för kvalitet och noggrannhet? 🛠️ Då kan Mamut vara rätt för dig! Läs mer om anställningen ... See more

1 year ago
Daikin Sweden

Var med och buda hem den rosa pumpen!

Rosa månad = rosa pump!

För några veckor kontaktade vår partner IOS Luftvärmecenter oss. Anledningen var att de vill hjälpa andra genom att göra det de är riktigt bra på. Värmepumpar. Vi ... See more

1 year ago
Daikin Sweden

Nu lanserar vi en uppgraderad version av vår populära XR-serie! På utsidan ser Caldo XRH och Solo XRH ut precis som sina företrädare, men insidan är vassare än någonsin.

1 year ago
Daikin Sweden

10 miljoner maskiner!! 🤩🎈🎈

Vi var först ut med att lansera luftkonditioneringar för bostäder med köldmedium R-32. Sen 2017 har vi uppskattningsvis sålt mer än 10 miljoner sådana maskiner i totalt 25 länder.

1 year ago
Daikin Sweden

Varför vänta med att underhålla din värmepump tills ett problem uppstår? Det finns många fördelar med att arbeta proaktivt!

1 year ago
Foton från KLIMATteams inlägg

2st takmodeller installerades idag 🤠👌🏽

1 year ago
Foton från KLIMATteams inlägg

Två snygga installationer idag! ⛱☀️⛄️

1 year ago

Tre luftkonditionering installerade för njutning i behagligare temperatur ☀️☃️

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret för att skicka ett mejl till oss eller ring 040-44 00 43.

6 + 15 =