Daikin luftrenare

Ta luftrening till en ny nivå med Daikins högpresterande luftrenare. Till skillnad från andra märken är det inte nödvändigt att byta filter på Daikins luftrenare under de första 10 åren. Det är inte bara en bekvämlighet, det är en fullständig omvandling av hur du upplever och upprätthåller luftkvaliteten i ditt hem.

Så fungerar Daikin luftrenare

Daikin luftrenare använder avancerad teknologi, särskilt ett elektrostatiskt laddat HEPA-filter, för att effektivt filtrera och rena luften. Våra luftrenare är utrustade med teknik för att neutralisera och eliminera olika luftföroreningar och luftburna partiklar, vilket bidrar till en renare och hälsosammare inomhusmiljö.

Tvåstegs luftreningsprocess

Förutom det avancerade elektrostatiskt laddade HEPA-filtret, använder Daikin luftrenare en tvåstegs luftreningsprocess. Detta inkluderar Daikins patenterade Flash Streamer-teknologi, som använder plasmaurladdning för att bryta ner luftföroreningar, samt Active Plasma Ion-teknik som tar bort dålig lukt från luften. Tillsammans bidrar dessa två funktioner till att effektivt eliminera dålig lukt och skadliga partiklar från luften.

Innovativ filtreringsteknik för långvarig ren luft

Våra Daikin luftrenare skiljer sig från mängden genom sitt unika filtersystem. Till skillnad från många andra luftrenare på marknaden, erbjuder Daikins modeller ett underhållsfritt filter i upp till 10 år. Det innebär att du kan njuta av frisk luft utan några ytterligare filterkostnader under en betydande tidsperiod.

Högkapacitets HEPA-filter för en renare inomhusmiljö

Varje Daikin luftrenare är utrustad med ett effektivt elektrostatiskt laddat HEPA-filter. Dessa filter är designade för att maximera luftgenomströmningen samtidigt som de effektivt fångar upp små partiklar såsom damm. Våra HEPA-filter kan fånga över 99% av partiklar som är så små som 0,3 µm, vilket bidrar till en betydligt renare och hälsosammare inomhusmiljö.

Smarta integreringar för enkel användning och kontroll

Upplev den ultimata bekvämligheten med Daikins smarta luftrenare. Integrerad med den senaste teknologin, erbjuder dessa luftrenare enkel kontroll och övervakning direkt från din smartphone eller smarta hemsystem.

Oavsett var du befinner dig, kan du enkelt justera inställningar, övervaka luftkvaliteten, och hålla koll på ditt systems prestanda. Denna moderna teknik säkerställer att du alltid har kontroll över din inomhusluft, och gör det enklare än någonsin att upprätthålla ett hälsosamt hemmiljö.

Luftrenare med eller utan luftfuktare

Daikin erbjuder luftrenare både med och utan luftfuktare. Båda varianterna har avancerad luftrening i toppklass, och den med luftfuktare är utformad för att ytterligare optimera luftkvaliteten​​.

luftrenare både med och utan luftfuktare

Förnyat engagemang för renare luft

På Klimatteam är vi engagerade i att erbjuda lösningar som förbättrar luftkvaliteten i ditt hem eller företag. Våra Daikin luftrenare är en del av detta löfte, och vi är stolta över att kunna erbjuda dessa högkvalitativa produkter till våra kunder.

Fördelar med Daikin luftrenare:

Effektivitet

Daikin luftrenare använder högeffektiva HEPA-filter och avancerad teknik för att effektivt fånga upp och neutralisera upp till 99,9% av partiklar, inklusive virus och allergener. Deras patenterade streamer-teknik bryter ner skadliga partiklar, vilket gör dem extremt effektiva i kampen mot luftburna sjukdomar​​.

Kostnadseffektivt

Luftrenare från Daikin har väldigt låga driftskostnader tack vare att filtret inte behöver bytas på upp till 10 år. Denna långvariga prestanda gör dem till ett ekonomiskt klokt val över tid.

Innovativ teknik

Genom användning av avancerade filter och tekniker, som Flash Streamer och Active Plasma Ion, kan Daikins luftrenare neutralisera och eliminera föroreningar effektivt. Denna kombination av tekniker säkerställer högsta möjliga reningsnivå.

Mångsidighet

Finns både med och utan integrerad luftfuktare, vilket gör dem anpassade för olika behov och miljöer. Välj modellen som bäst passar dina specifika behov för optimal inomhusluftkvalitet​​. En luftrenare med integrerad luftfuktare

Tyst drift

Bland de tystaste på marknaden, med en ljudnivå på endast 19 dB(A) i tyst läge, vilket är lika tyst som en viskning. Detta gör dem idealiska för användning i sovrum eller arbetsmiljöer där låg ljudnivå är viktig​​.

Användarvänlighet

Enkla att använda och kontrollera, med tillgång till smarta funktioner och app-kontroll för bekväm övervakning och justeringar. Daikins luftrenare är utformade för att vara användarvänliga, så att alla enkelt kan dra nytta av ren luft utan komplicerad hantering​​.

Kompakt och kraftfull design

Effektiv i olika rumstorlekar utan att ta upp mycket plats. Deras kompakta design gör dem lätta att placera var som helst i ditt hem eller kontor.

Hälsoaspekten

Förbättrar inomhusluftkvaliteten vilket är fördelaktigt för hälsa och välbefinnande. Effektivt mot allergener, vilket är särskilt fördelaktigt för personer med astma och allergier, inte minst pollenallergi. ECARF och BAF har bekräftat denna effektivitet, vilket gör dem till ett utmärkt val för att förbättra luftkvaliteten hemma​​.

Verifierad effekt

Påvisad effektivitet mot vanliga virus och allergener i oberoende tester, inklusive eliminering av mer än 99,98 % av det mänskliga coronaviruset HCoV-229E inom 2,5 minuter​​.

Ren luft, för att det är viktigt

Med Daikins premium-luftrenare lovar vi dig ren, frisk och hälsosam inomhusluft.

Inga underhållskostnader under minst 10 år

En av de tystaste luftrenarna på den europeiska marknaden

Kompakt och presterande

99,98 % av coronavirus avlägsnat på 2,5 minuter*

Effekt på allergener påvisad av BAF (British Allergy Foundation)

Kraftig sugförmåga

Effektivt insamlande av föroreninga

Nedbrytning

Effektiv luftrening som tar bort:

Virus

Allergen

Dammpartiklar

Lukter

Vanliga frågor och svar

Vad används en luftrenare till?

Luftrenare används för att förbättra inomhusluftkvaliteten genom att fånga och eliminera föroreningar som damm, virus, bakterier, och allergener. De reducerar föroreningarna inomhus och bidrar till en renare och hälsosammare miljö.

Luftrenare renar luften genom att passera den genom flera filter som fångar och neutraliserar föroreningar, inklusive virus, bakterier, mögelsporer, pollen, och damm. De använder tekniker som HEPA-filter och elektrostatiska filter för att effektivt rena luften.

Ja, Daikins luftrenare är effektiva mot allergier och har certifierats av ECARF och BAF för sin förmåga att reducera små partiklar som kan innehålla allergener, bakterier och virus.

Daikins luftrenare är bland de tystaste på marknaden, vilket gör dem idealiska för sovrum och arbetsmiljöer där låg ljudnivå är önskvärd.

En av fördelarna med Daikins luftrenare är att deras filter inte behöver bytas under de första 10 åren, vilket minskar underhållskostnaderna jämfört med andra märken.