HERO msz-ln

HERO är värmepumpen från Mitsubishi som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov. HERO ger dig inte bara värme när du behöver utan även kyla under varma sommardagar. Med egenskaper som I-SEE Sensor, Cirkulationsläge, Nattläge och WiFi är HERO den vardagshjälte du behöver. Gör ett smart och hållbart val, välj HERO.

HERO MSZ-LN

HERO är värmepumpen från Mistubishi som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov.

Intresserad?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er så snart som möjligt.

Produkt: HERO msz-ln
Energieffektiv värmepump

Besparing och

trygghet

HERO har en hög energieffektivitet vilket gör att du får lägre uppvärmningskostnader. Dessutom har den ett SCOP på 5,2 vilket innebär att för varje kW den drar så levererar den 5,2 gånger så mycket i värme.

Wifi kontrollerad värmepump

Inbyggd wifi

HERO kommer med ett inbyggt wifi som lätt kan styras med MELCloud application oavsett vart du bifinner dig

R32 Köldmedium

HERO använder sig av det nya köldmediet R32. Med det nya köldmediet R32 gör du miljön en tjänst då det har en mindre miljöpåverkan än sina föregångare.

Kraftfull värmepump

5 års garanti

Utöver modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi följer också 5 års garanti på din luftvärmepump.

Luftrenande värmepump

Låg ljudnivå

Med den unika funktionen Nattläge kan du sänka ljudnivån på utomhusdelen med hela 3dB vilket gör den nästan ljudlös. Detta gör Hero till en utav marknadens tystaste värmepumpar.

Extra varm temp

Cirkulationsläge

HERO slår på cirkulationsläge automatiskt vid uppnådd temperatur. Då sprider den värmen från andra värmekällor som braskamin eller öppen spis.

Relaterade produkter

Golvmodell mfz-kj

GOLVMODELL MFZ-KJ

Vår golvplacerade luftvärmepump från Mitsubishi med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen.

NINJA MSZ-FT

HERO

NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare.