Mitsubishi luftvärmepump

Mitsubishi luft-luftvärmepumpar erbjuder en energieffektiv metod för att värma eller kyla ditt hem eller kontor, genom att utnyttja utomhusluftens energi. Med Mitsubishi Electric senaste teknologi har dessa värmepumpar både låg ljudnivå samt att de också är kapabla att hantera extrema temperaturer effektivt.

Golvmodell mfz-kj

GOLVMODELL MFZ-KJ

Vår golvplacerade luftvärmepump från Mitsubishi med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen.

NINJA MSZ-FT

HERO

NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare.

HERO msz-ln

HERO msz-ln

HERO är värmepumpen från Mistubishi som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov.

Så fungerar Mitsubishi luft luftvärmepumpar

Installationen av en luft-luftvärmepump är enkel, med behov av endast en utomhusenhet och en eller flera innedelar, vilket snabbt förbättrar din inomhuskomfort. Det finns ett brett utbud av modeller och storlekar att välja mellan, vilket säkerställer att det finns en lösning som matchar dina specifika behov och budget.

I korthet kombinerar Mitsubishi luft-luftvärmepump hög prestanda och energieffektivitet med enkel installation och drift, vilket gör dem till en idealisk lösning för hållbar temperaturreglering som både sparar pengar och minskar miljöpåverkan.

5 års garanti med Mitsubishi Electric

Mitsubishi erbjuder en imponerande 5-årig garanti på alla sina värmepumpar som är installerade av en certifierad installatör. Detta är ett utmärkt bevis på deras förtroende för produktens hållbarhet och prestanda. Med denna garanti kan du som kund känna dig trygg med att du investerar i högkvalitativa produkter som kommer att leverera på alla nivåer.

Mitsubishis luftvärmepumpar är kända för att vara mycket effektiva och pålitliga. De är utformade för att fungera smidigt och effektivt året runt, oavsett väderförhållandena. Med en 5-årig garanti kan du känna ytterligare trygghet och lita på att din värmepump kommer att leverera maximal prestanda och hållbarhet.

Luft luftvärmepumpar anpassade efter nordiska klimat

Mitsubishi Electric är en ledande tillverkare av luftvärmepumpar i hela Norden med hög effektivitet och pålitlighet. Deras Hyper Heating teknologi är en av de mest avancerade på marknaden och ger enastående värmeeffekt även vid mycket låga utomhustemperaturer som finns i norra delarna av Sverige.

Mitsubishi tillverkar luftvärmepumpar som har funktioner som är utformade för att klara av de tuffa nordiska klimaten med höga energikrav och stora temperaturskillnader mellan sommar och vinter. Hyper Heating-teknologin gör det möjligt för Mitsubishi Electric-luftvärmepumpar att leverera upp till 100% av den nominella uppvärmningskapaciteten vid utomhustemperaturer så låga som -25°C. Detta gör dem idealiska för användning i kalla klimat och ger användarna en jämn och bekväm temperatur i hemmet eller kontoret året runt.

En luftvärmepump från Mitsubishi fungerar genom att ta in värmen från luften utomhus och omvandla den till användbar värme för uppvärmning av inomhusmiljön. Utomhusdelen är tillverkad med en värmeslinga som hjälper is, snö och kondens att försvinna vilket gör luftvärmepumpen mycket effektiv.

Fördelar med Mitsubishi luftvärmepump

Effektivitet: Mitsubishi värmepumpar är mer energieffektiva än traditionella uppvärmningssystem, vilket innebär att de kan spara pengar på energiräkningen samtidigt som de minskar klimatpåverkan. Med det nya köldmediet R32 som Mitsubishi Electric använder påverkas dessutom miljön väsentligt mycket mindre än tidigare.

Mångsidighet: Luftvärmepumpar kan användas för både uppvärmning och kylning, vilket innebär att de kan användas året runt för att hålla bostaden eller verksamheten bekväm. Mitsubishis luftvärmepumpar är dessutom anpassade efter Nordisk klimat.

Användarvänlighet: De flesta modeller kommer med inbyggt wifi vilket gör att du kan styra din värmepump oavsett var du är. Mitsubishis värmepumpar är vanligtvis mycket tysta i drift, vilket innebär att du enkelt kan justera temperaturen och andra inställningar utan att störas av irriterande ljud.

Lösning för utrymmen utan centralvärme/kyla: Luftvärmepumpar kan vara en utmärkt lösning för utrymmen som inte har tillgång till centralvärme eller -kyla, som till exempel en ombyggd vind eller garage.

Kostnadseffektivt: Även om inköpskostnaden av luftvärmepumpar kan vara högre än traditionella system, kan besparingar på energiräkningen på sikt göra en Mitsubishi Electric värmepump till en mer kostnadseffektiv lösning.

Säkerhet: Mitsubishi Electric erbjuder alltid 5 års garanti på deras produkter om de är installerade av en auktoriserad installatör. Detta ger dig en trygghet i att du med säkerhet köper en luft-luftvärmepump som håller i många år framöver.

Vanliga frågor och svar

 • Hur länge håller en Mitsubishi luftvärmepump?

  Hållbarheten på en värmepump från Mitsubishi Electric beror på flera faktorer, inklusive användning, underhåll och miljöförhållanden. Men generellt sett kan de hålla upp till 15-20 år. Glöm inte att du dessutom har 5 årsgaranti på alla värmepumpar från Mitsubishi electric.

 • Hur hög kapacitet bör jag välja på Mitsubishi värmepump?

  Kapaciteten på en Mitsubishi värmepump beror på storleken på det utrymme som ska värmas upp och de klimatförhållanden som råder i området. Vi kan hjälpa till att rådgöra om rätt storlek och kapacitet för dina behov.

 • Hur mycket ström drar en luftvärmepump?

  Strömförbrukningen för värmepumpar varierar beroende på modell, storlek och driftsförhållanden, men genomsnittligt kan en luftvärmepump för hemmabruk dra mellan 1 till 3 kWh för varje driftstimme. Effektiviteten mäts ofta i COP (Coefficient of Performance), som visar förhållandet mellan genererad energi och förbrukad energi.

 • Hjälper ni till med installation av luft luftvärmepumpar?

  Ja! Vi erbjuder både installation och underhållsservice av luft-luftvärmepumpar. Kontakta oss här så hjälper vi till!