Mitsubishi luftvärmepump

Golvmodell mfz-kj

GOLVMODELL MFZ-KJ

Vår golvplacerade luftvärmepump från Mitsubishi med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen.

NINJA MSZ-FT

HERO

NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare.

HERO msz-ln

HERO msz-ln

HERO är värmepumpen från Mistubishi som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov.

Så fungerar Mitsubishi luft luftvärmepumpar

En Mitsubishi luft-luftvärmepump är en energieffektiv och miljövänlig lösning för att värma upp eller kyla ner ditt hem eller kontor. Dessa värmepumpar fungerar genom att utnyttja energin i utomhusluften för att värma upp eller kyla ner inomhusluften.

Genom att använda en värmepump från Mitsubishi Electric kan du dra nytta av den senaste teknologin inom värmepumpsindustrin. Dessa luftvärmepumpar är utformade för att vara tysta och effektiva, med hög prestanda och låga energikostnader. De kan även hantera stora temperaturskillnader och fungera effektivt även under extrema väderförhållanden.

För att installera en Mitsubishi luft-luftvärmepump krävs det vanligtvis bara en utomhusdel och en eller flera innedelar. Installationen är snabb och enkel, och du kan förvänta dig att ha en bekväm och energieffektiv uppvärmning eller nedkylning i ditt hem eller kontor på nolltid.

Mitsubishi luft-luftvärmepumpar finns i olika modeller och storlekar, så det finns en lösning som passar dina behov och budget. Det är viktigt att välja rätt storlek på värmepumpen för att uppnå bästa prestanda och effektivitet.

Sammanfattningsvis är en Mitsubishi luft-luftvärmepump en smart och miljövänlig lösning för uppvärmning eller nedkylning av ditt hem eller kontor. De är effektiva, tysta och kommer med många funktioner, och kan hjälpa dig att spara pengar på din elräkning samtidigt som du minskar miljöpåverkan.

5 års garanti med Mitsubishi Electric

Mitsubishi erbjuder en imponerande 5-årig garanti på alla sina luftvärmepumpar som är installerade av en certifierad installatör. Detta är ett utmärkt bevis på deras förtroende för produktens hållbarhet och prestanda. Med denna garanti kan du som kund känna dig trygg med att du investerar i en högkvalitativ produkt som kommer att leverera på alla nivåer.

Mitsubishis luftvärmepumpar är kända för att vara mycket effektiva och pålitliga. De är utformade för att fungera smidigt och effektivt året runt, oavsett väderförhållandena. Med en 5-årig garanti kan du känna ytterligare trygghet och lita på att din luftvärmepump kommer att leverera maximal prestanda och hållbarhet.

Luft luftvärmepumpar anpassade efter nordiska klimat

Mitsubishi Electric är en ledande tillverkare av luftvärmepumpar i Norden med hög effektivitet och pålitlighet. Deras Hyper Heating teknologi är en av de mest avancerade på marknaden och ger enastående värmeeffekt även vid mycket låga utomhustemperaturer.

Mitsubishi tillverkar luftvärmepumpar som är utformade för att klara av de tuffa nordiska klimaten med höga energikrav och stora temperaturskillnader mellan sommar och vinter. Hyper Heating-teknologin gör det möjligt för Mitsubishi Electric-luftvärmepumpar att leverera upp till 100% av den nominella uppvärmningskapaciteten vid utomhustemperaturer så låga som -25°C. Detta gör dem idealiska för användning i kalla klimat och ger användarna en jämn och bekväm temperatur i hemmet eller kontoret året runt.

En luftvärmepump från Mitsubishi fungerar genom att ta in värmeenergi från utomhusluften och omvandla den till användbar värme för uppvärmning av inomhusmiljön. Utomhusdelen är tillverkad med en värmeslinga som hjälper is, snö och kondens att försvinna vilket gör luftvärmepumpen mycket effektiv.

Fördelar med Mitsubishi luftvärmepump

Effektivitet: Mitsubishi värmepumpar är mer energieffektiva än traditionella uppvärmningssystem, vilket innebär att de kan spara pengar på energiräkningen samtidigt som de minskar klimatpåverkan. Med det nya köldmediet R32 som Mitsubishi Electric använder påverkas dessutom miljön väsentligt mycket mindre än tidigare.

Mångsidighet: Luftvärmepumpar kan användas för både uppvärmning och kylning, vilket innebär att de kan användas året runt för att hålla bostaden eller verksamheten bekväm. Mitsubishis luftvärmepumpar är dessutom anpassade efter Nordisk klimat.

Användarvänlighet: De flesta modeller kommer med inbyggt wifi vilket gör att du kan styra din luftvärmepump oavsett var du är. Mitsubishis värmepumpar är vanligtvis mycket tysta i drift, vilket innebär att du enkelt kan justera temperaturen och andra inställningar utan att störas av irriterande ljud.

Lösning för utrymmen utan centralvärme/kyla: Luftvärmepumpar kan vara en utmärkt lösning för utrymmen som inte har tillgång till centralvärme eller -kyla, som till exempel en ombyggd vind eller garage.

Kostnadseffektivt: Även om inköpskostnaden av luftvärmepumpar kan vara högre än traditionella system, kan besparingar på energiräkningen på sikt göra en Mitsubishi luftvärmepump till en mer kostnadseffektiv lösning.

Säkerhet: Mitsubishi Electric erbjuder alltid 5 års garanti på deras luft luftvärmepumpar om de är installerade av en auktoriserad installatör. Detta ger dig en trygghet i att du med säkerhet köper en värmepump som håller i många år framöver.

Vanliga frågor och svar

Hur länge håller en Mitsubishi luftvärmepump?

Hållbarheten på en Mitsubishi luftvärmepump beror på flera faktorer, inklusive användning, underhåll och miljöförhållanden. Men generellt sett kan de hålla upp till 15-20 år. Glöm inte att du dessutom har 5 årsgaranti på alla värmepumpar från Mitsubishi electric.

Hur hög kapacitet bör jag välja på Mitsubishi värmepump?

Kapaciteten på en Mitsubishi värmepump beror på storleken på det utrymme som ska värmas upp och de klimatförhållanden som råder i området. Vi kan hjälpa till att rådgöra om rätt storlek och kapacitet för dina behov.

Hjälper ni till med installation av luft luftvärmepumpar?

Ja! Vi erbjuder både installation och underhållsservice av luft-luftvärmepumpar.