Stylish luftvärmepump

En inomhusdel av en luftvärmepump blir en del av ditt hem och påverkar därmed rummets estetik. Därför har vi lagt extra fokus på kreativitet och innovation. Resultatet är Stylish, en enhet som förenar elegant design med avancerad teknologi och suverän komfort, effektiv ner till -30°C.

Stylish XTH luftvärmepump

Denna väggmonterade, prisbelönta lösning erbjuder toppklassig prestanda med A+++ effektivitet i både kyla och värme, perfekt anpassad för de kalla nordiska vintrarna och håller värmen även vid -30ᴼC.

Intresserad?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er så snart som möjligt.

Produkt: Stylish luftvärmepump
Kraftfull värmepump

Stylish passar hemma hos dig

Stylish är den perfekta tillägget till ditt hem med sin smakfulla design och toppmoderna teknik. Dess böjda hörn och slanka profil tillför en touch av elegans.

Kallt klimat

Pålitlig prestanda och högsta effektivitet

När det gäller pålitlighet och effektivitet, överträffar Stylish XTH förväntningarna. Den är utformad för att prestera utmärkt även under de tuffaste vinterförhållandena, med effektivitetsvärden som når upp till A+++, även vid -30°C.

Luftrenande värmepump

Exceptionell komfort

För exceptionell komfort hemma, kombinerar Stylish XTH intelligenta funktioner som garanterar en behaglig atmosfär, oavsett utomhustemperaturen.

Smart klimatstyrning

Stylish XTH erbjuder enkelt och smart klimatkontroll. Du kan hantera den med en användarvänlig fjärrkontroll eller via den intuitiva Onecta-appen på dina smarta enheter för ultimat bekvämlighet och kontroll.

Relaterade produkter

Comfora XTH – luftvärmepump

Emura – luftvärmepump

Perfera XTH Vägg – luftvärmepump