Toshiba luftvärmepump

Daiseikai 9.5

Daiseikai 9.5

TOSHIBA Daiseikai är storsäljaren som verkligen levererar energieffektiv värme, när du som mest behöver det.

Toshiba Haori

Haori

TOSHIBA Haori ett helt nytt tänk vad gäller värmepump. Funktion möter inredning.

Klimatteam Skåne AB – Din specialist på luft- och värmepumpar

Välkommen till Klimatteam Skåne AB! Vi är specialister på luft- och värmepumpar och erbjuder produkter och tjänster av hög kvalitet. Vi fokuserar på att erbjuda rätt lösningar för att skapa ett optimalt inomhusklimat i ditt hem. I vårt sortiment hittar du bland annat Toshiba luftvärmepumpar, som är kända för sin höga energieffektivitet och driftsäkerhet.

Toshiba luftvärmepumpar

Toshiba är en av de ledande tillverkarna av luftvärmepumpar och har ett brett sortiment av produkter för olika behov och förutsättningar. En Toshiba luftvärmepump ger både värme och kyla och fungerar utmärkt för att förbättra inomhusklimatet i ditt hem. Toshiba luftvärmepumpar är energieffektiva och har hög effekt, vilket gör dem till ett bra val för både miljön och plånboken.

Luft luftvärmepump från Toshiba

En luft luftvärmepump från Toshiba är en smart investering som värmer ditt hem på ett energieffektivt sätt och ger dig möjlighet att styra inomhusklimatet efter dina önskemål. Toshiba luft luftvärmepumpar finns i flera olika modeller och effekter, vilket gör det enkelt att hitta en värmepump som passar just ditt hem.

Köldmediet R32

Toshiba luftvärmepumpar använder köldmediet R32, som är mer energieffektivt och miljövänligt än äldre köldmedier. R32 har en lägre global uppvärmningspotential och bidrar därmed mindre till växthuseffekten. Det gör att Toshiba luftvärmepumpar är ett bra val för dig som vill ha en energieffektiv och miljövänlig värmelösning.

Underhållsvärme

Toshiba luftvärmepumpar är utrustade med underhållsvärme som säkerställer att ditt hem håller en konstant temperatur, även när du inte är hemma. Detta är speciellt viktigt under vintermånaderna när temperaturen sjunker, och du vill vara säker på att ditt hus förblir varmt och inbjudande.

Vanliga frågor och svar

Hur bra är Toshiba luftvärmepump?

Toshiba luftvärmepumpar är kända för sin höga energieffektivitet, driftsäkerhet och kvalitet. De erbjuder både värme och kyla och fungerar utmärkt för att förbättra inomhusklimatet i ditt hem. Toshiba är en av de ledande tillverkarna av luftvärmepumpar och deras produkter är välrenommerade på marknaden.

Vilket märke är bäst på luftvärmepumpar?

Det finns många bra märken på luftvärmepumpar, men Toshiba är en av de bästa på marknaden. De har ett brett sortiment av produkter med hög energieffektivitet och driftsäkerhet, vilket gör dem till ett utmärkt val för ditt hem.

Var tillverkas Toshiba luftvärmepump?

Toshiba luftvärmepumpar tillverkas av Toshiba Corporation, ett japanskt multinationellt företag som grundades 1875. De har tillverkningsanläggningar i flera länder, inklusive Japan, där de producerar och utvecklar sina luftvärmepumpar.