Referenser

Referenser och kommentarer från tidigare kunder.

Våra nöjda kunder

Här kan du se ett urval av de kommentarer vi fått av tidigare kunder.

KLIMATteam
5.0
Baserat på 153 recensioner
powered by Google
Thomas HolmThomas Holm
19:39 22 Jun 23
Hantverkare som verkligen kunde sin sak och inte nog med det, de kom som utlovat, informerade hela tiden vad som skulle ske och de uppfyllde alla överenskommelser. Verkligen trevliga, proffsiga och kompetenta!Vi kan verkligen rekommendera klimatteam.Vi i stallerade en luft/vatten där vi ville ha utescenen på vår carport tak. I ha problem och vi fick till en snygg lösning.
Andreas BergAndreas Berg
17:12 10 Apr 23
Mycket nöjd med installationen och rådgivningen som vi fick. Samma dag som vi kontaktade företaget tog de sig tid att komma förbi. Personalen är professionell, väldigt artigt och serviceinriktad. Snabb leverans och montering där montörerna var på plats exakt på avtalad tid. Fick stort förtroende för företaget. Kan varmt rekommendera KLIMATteam och kommer definitivt anlita företaget igen framöver.
Daniel OlofssonDaniel Olofsson
10:40 03 Mar 23
Från första kontakten till levererad och installerad produkt, inget går att anmärka på. Arbetet utfördes noggrant, professionellt och med en känsla för detaljer. Vill ni få en snygg installation av värmepump som i mitt fall är detta ett självklart val. Priset var precis som deras tidigare estimat så inga överraskningar där heller.KLIMATteam var dessutom en rekommendation av vän som hade en likadan, väldigt positiv, upplevelse.
Anders OlssonAnders Olsson
14:04 22 Dec 22
Fick installerat Daikin luft/värme pump av proffsiga killar från Klimatteam Skåne AB. Resultatet kraftig minskning av elkostnader. Mycket nöjd med deras arbete. Kan varmt rekommendera Klimatteam Skåne AB./Anders
Fredrik BrobergFredrik Broberg
15:54 07 Oct 22
Jag stannade till hos Klimatteam I Skegrie för att försöka få lite mer kött på benen om vad som är den bästa lösningen för mig då jag önskade att installera en värmepump med två innedelar, hos Klimatteam blev jag väl mottagen av Anders som på ett förståligt sätt förklarade fördelar samt nackdelar med de olika modellerna som Klimatteam saluförde.Klimatteam kom hem till mig några dagar senare för att titta på arbetet och vi kom snabbt överens om vad som skulle bli den bästa lösningen, Jag följde Anders rekommendationer och bestämde mig for en Daikin MX52 med två st Caldo R II innedelar, cirka en månad senare var värmepumpen installerad och i drift.Klimatteam har varit enkla att kommunicera med, har gjort ett bra arbete på avtalad tid och priset känns rimligt.Jag är mycket nöjd med deras arbete, skulle jag göra detta igen så skulle jag inte tveka att använda mig av Klimatteam ännu en gång och därför är det ett nöje att rekommendera dom.Familjen Broberg
js_loader