Panasonic luftvärmepump

Flagship HZ

Flagship HZ

Tack vare dess enastående prestanda och tillförlitlighet, är det en av de bäst säljande värmepumparna i Norden.

Panasonic Golvmodell

Golvmodell

Nordisk golvmodell från Panasonic med nanoe™ X-teknik.

Slim LZ

Slim LZ

Panasonic LZ25TKE är utrustad med Econavi som gör värmepumpens miljöpåverkan så liten som möjligt och bidrar med besparingar för dig.

Din specialist på Panasonic luftvärmepumpar

Klimatteam Skåne AB är stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa luft- och värmepumpar från Panasonic. Vi är experter på att hjälpa dig hitta den bästa lösningen för just dina behov och förutsättningar. Hos oss kan du förvänta dig en professionell och pålitlig service från början till slut – från rådgivning och val av rätt produkt till installation och efterföljande service.

Värmepump – En investering för framtiden

Med en Panasonic luftvärmepump får du både en energieffektiv och miljövänlig uppvärmningslösning för ditt hem. Luftvärmepumpar är idag en av de mest populära och kostnadseffektiva värmekällorna på marknaden, och Panasonic är en ledande aktör inom denna bransch. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet, prestanda och pålitlighet, och de erbjuder lösningar som passar både de stora men även de och små behov.

En Panasonic luftvärmepump för varje behov

Hos oss på Klimatteam Skåne AB har vi tre olika luftvärmepumpar av Panasonic att välja mellan. Vi har modeller som passar alla typer av bostäder och förutsättningar – från mindre lägenheter till stora villor. En luftvärmepump för alla helt enkelt. Vare sig du vill ha en väggmonterad eller golvstående modell kan du vara säker på att vi har en Panasonic värmepump som passar dina behov.

Installation och service av din Panasonic luftvärmepump

När du väljer en Panasonic luftvärmepump från Klimatteam Skåne AB kan du vara trygg i att vi erbjuder professionell installation och service. Våra certifierade tekniker är specialister på Panasonic.

Vanliga frågor och svar

 • Hur bra är luftvärmepump från Panasonic?

  Panasonic luftvärmepumpar är kända för sin höga kvalitet, prestanda och pålitlighet. De erbjuder effektiv uppvärmning och energibesparingar, vilket gör dem till ett utmärkt val för din bostad. Med olika modeller som passar olika behov kan du hitta en lösning som passar just dina förutsättningar.

 • Hur länge håller en luftvärmepump från Panasonic?

  En Panasonic luftvärmepump är konstruerad för att vara långvarig och pålitlig. Normalt kan du förvänta dig att den håller mellan 15 och 20 år, eller till och med längre om den underhålls och servas regelbundet. Livslängden kan dock variera beroende på användning, klimat och andra faktorer.

 • Hur mycket el drar en Panasonic luftvärmepump?

  Elförbrukningen för en Panasonic luftvärmepump varierar beroende på modell och användning. Generellt sett är de mycket energieffektiva och kan ge upp till 3–5 gånger mer värmeenergi än den elenergi de förbrukar. Exakt hur mycket el en specifik modell drar kan du hitta i produktens tekniska specifikationer.

 • Vad kostar en Panasonic luftvärmepump?

  Priset på en Panasonic luftvärmepump varierar beroende på modell, funktioner och kapacitet. Generellt sett kan priset ligga mellan 10 000 och 50 000 kronor, exklusive installation. För en exakt prisuppgift, kontakta oss på Klimatteam Skåne AB så hjälper vi dig att hitta rätt modell för dina behov och förutsättningar.