Referenser

Referenser och kommentare från tidigare kunder.

Våra nöjda kunder

Här kan du se ett urval av de kommentarer vi fått av tidigare kunder. Vill du också lämna en kommentar på vårt arbete hos dig? Skicka ett mejl.

Företaget var snabbt på plats och kollade på vad som var möjligt att göra hos mig och lämnade pris. Dagen efter satte de igång. Snabba ryck vilket jag tycker var kanon.

Ted Flanagan

Limhamn

Jag var lite rädd för att värmepumpen skulle störa fasaden. Med en snygg överbyggnad och färgad täckplåt som går i linje med husets färg så tycker jag att den smälter in väl.

Mattitas Christoffersson

Malmö

Det känns att KLIMATteam har koll på sakerna. När de var här och kollade och sen lämnade offert kände jag mig trygg. Installationen blev bra också.

Jette Bergvall

Skegrie

KLIMATteam sade att de var noggranna. Det stämde mycket väl. Jag tror att installationen blev precis så bra som den kan bli.

Ann och Rickard Karlsson

Höllviken

Utedelen på de flesta värmepumpar har inte ett så tilltalande utseende. Jag är tacksam över att KLIMATteam hittade en lösning där vi kunde placera pumpen på ett mer undanskymt ställe.

Daniel Neving

Staffanstorp

KLIMATteam sade att de var noggranna. Det stämde mycket väl. Jag tror att installationen blev precis så bra som den kan bli.

Ann och Rickard Karlsson

Höllviken

Sacha F
Sacha F
20:35 23 Aug 18
Jag har låtit KlimatTeam installera och serva totalt 6st luft/luft värmepumpar åt mig de senaste åren och jag har varit lika nöjd varje gång. De har varit flexibla, serviceminded och framförallt hållit vad de lovat.
Jan Boberg
Jan Boberg
15:13 03 Aug 18
Superkillar som har känsla både för detaljer och kvalitet och service nivå på absoluta toppnivå ...........vill ni ha bästa produkten monterad av proffs skall ni anlita KLIMATteam
IT Admin
IT Admin
20:42 20 Jun 18
Bra rekommendation av produkt, snabb service med noggrann och hög kvalitet på installation. Vi är mycket nöjda med Klimatteam!
Peter
Peter
07:59 09 Jul 18
Bra och snabb service och trevligt bemötande. Kan rekommenderas.
See All Reviews

Kostnadsfri bedömning

Boka en kostnadsfri bedömning av ditt hus!

Glöm inte ROT-avdraget

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats!

Dela upp betalningen!

Dela upp betalningen upp till 36 månader räntefritt med Wasa kredit.