Referenser

Referenser och kommentare från tidigare kunder.

Våra nöjda kunder

Här kan du se ett urval av de kommentarer vi fått av tidigare kunder.

Företaget var snabbt på plats och kollade på vad som var möjligt att göra hos mig och lämnade pris. Dagen efter satte de igång. Snabba ryck vilket jag tycker var kanon.

Ted Flanagan

Limhamn

Jag var lite rädd för att värmepumpen skulle störa fasaden. Med en snygg överbyggnad och färgad täckplåt som går i linje med husets färg så tycker jag att den smälter in väl.

Mattitas Christoffersson

Malmö

Det känns att KLIMATteam har koll på sakerna. När de var här och kollade och sen lämnade offert kände jag mig trygg. Installationen blev bra också.

Jette Bergvall

Skegrie

KLIMATteam sade att de var noggranna. Det stämde mycket väl. Jag tror att installationen blev precis så bra som den kan bli.

Ann och Rickard Karlsson

Höllviken

Utedelen på de flesta värmepumpar har inte ett så tilltalande utseende. Jag är tacksam över att KLIMATteam hittade en lösning där vi kunde placera pumpen på ett mer undanskymt ställe.

Daniel Neving

Staffanstorp

KLIMATteam sade att de var noggranna. Det stämde mycket väl. Jag tror att installationen blev precis så bra som den kan bli.

Ann och Rickard Karlsson

Höllviken

Klimatteam
5.0
Baserat på 30 recensioner
powered by Google
Magnus Pettersson
Magnus Pettersson
09:46 29 May 20
Hejjag har precis fått två stycken luftvärmepumpar installerade och vill säga att jag är mycket nöjd med Kilmatteam. Den ena hade gått sönder och jag passade då på att byta den andra också. jag är nöjd med hur de svarar upp och på det sätt som installationen genomfördes. Allting funkade perfekt och blev klart samma dag. jag fick bra tips och deras kunskap och ideer var uppskattade.Känslan av att de är trygga och stabila insatllatörer införlivades till fullo.Kan varmt rekomendera dem!
Christian Lindkvist
Christian Lindkvist
11:22 25 May 20
Proffessionella, serviceminded, håller vad dem lovar! Vi är mycket nöjda med deras arbete och kan varmt rekommendera Klimatteam!
Anders Lindbom
Anders Lindbom
10:23 14 May 20
Snabba, trevliga, proffsiga. Installationen blev mycket snyggare än jag trodde var möjligt.
Veronica Jacob
Veronica Jacob
08:48 23 Apr 20
Väldigt förtroendeingivande killar. Professionella, snabba, trevliga och duktiga. Gav goda råd för underhållet av enheten då den är installerad högst upp i trapphuset 😳Helt klart värda att anlita! 👍
Erik Lindberg
Erik Lindberg
10:06 25 Mar 20
Andreas på Klimateam och hans killar var rakt genom ett nöje att ha att göra med. Rekommenderade en perfekt lösning som sedan installerades på 2 dagar. Kablage och rör installerades på diskretast möjliga sätt. Rekommenderas starkt!
Andreas Crona
Andreas Crona
06:17 31 Jan 20
Fantastisk duktiga och trevliga. Fick liv i vår gamla trotjänare till luft/luft pump. Kom med massor av goda råd och tips för att få ut det mesta och längsta av maskinen. Vi är enormt nöjda med både Klimat team och teknikern Markus som kom på besök. Rekommenderas varmt!
Jimmy Robertsson
Jimmy Robertsson
08:13 30 Dec 19
Mycket nöjd med KlimatTeam. Från val av värmepump till installation. Proffsigt o enkelt för mig som kund. Rekommenderas.
Lars R.
Lars R.
15:41 29 Sep 19
Jag kan inget annat än starkt REKOMMENDERA KLIMAT-team !De har precis det lilla extra jag söker hos en leverantör, och jag har höga krav.God kommunikation över email, telefon och SMS. Kommer i tid till avtalat möte. Utför ett extra bra jobb på våra luft-luft kyl/värme pumpar. Allt med ett leende. Mina installationer är inte helt enkla, och jag har skyhöga önskemål på resultatet & utförandet. Detta var / är inga problem för KLIMAT-team att leverera. Jag rekommenderar dem starkt. Mvh Lars R.
Magnus Lindberg
Magnus Lindberg
18:12 13 Sep 19
Mycket kompetent personal som ger ett seriöst intryck och bra service .
Robert Kelemen
Robert Kelemen
11:11 29 Aug 19
Från ett mycket trevlig och professionellt bemötande till en snabb, snygg och smidig installation. Allt installerat och klart under en fm av två proffs inom sitt yrke. Kan inget annat än att varmt rekommendera KLIMATteam.
Håkan Sköld
Håkan Sköld
10:19 06 Jul 19
Vi anlitade KLIMATteam för installation av en luft/luft värmepump, från första kontakt till avslutat jobb gick allt mycket smidigt och snabbt. Dom håller vad dom lovar och jag skulle utan att tveka anlita dom igen.
Linus Svedin
Linus Svedin
07:07 02 Jul 19
Efter ett missförstånd angående datum för installation löste killarna allt över förväntan. Kom ut samma dag ändå. Snygg installation och bra rådgivning kring behov och val av värmepump. Helnöjd och kan varmt rekommendera Klimatteam.
Jimmy Holmqvist
Jimmy Holmqvist
18:57 26 Jun 19
Mycket trevliga och enkla att göra med. Bra och snyggt utfört jobb. Kan varmt rekommendera KLIMATteam.
Therese McClaer
Therese McClaer
22:09 07 May 19
KLIMATteam lyssnade in våra önskemål och kom med rekommendationer som tog hänsyn till såväl det estetiska som praktiska. De erbjöd en helheltslösning och arbetetet utfördes snabbt och med hög kvalité. Nu laddar vi för en varm sommar.
P B
P B
15:36 23 Jan 19
KLIMATteam gjorde ett kanonjobb från konsultation till installation av Luftluftvärmepump. Rekommenderas!
Elko M
Elko M
10:45 01 Dec 18
Bra och väldig snabb servis. Allt utfördes proffsigt och snyggt, jag kommer att anlitar dem vid vår andra värmepump byte också.Kan verkligen rekommendera de.
Douglas Sjögren
Douglas Sjögren
08:39 29 Nov 18
Vi anlitade KLIMATteam för leverans och installation av två stycken separata luftvärmepumpar i vår villa. Arbetet utfördes under en förmiddag och installationen utförde proffsigt och snyggt. KLIMATteam var lösningsorienterade och drog sig inte för att anstränga sig extra för att vara tillmötesgående och leverera en estetiskt snygg installation. Vi är mycket nöjda och ger dem våra varmaste rekommendationer. Mvh/Douglas
Sacha F
Sacha F
20:35 23 Aug 18
Jag har låtit KlimatTeam installera och serva totalt 6st luft/luft värmepumpar åt mig de senaste åren och jag har varit lika nöjd varje gång. De har varit flexibla, serviceminded och framförallt hållit vad de lovat.
Jan Boberg
Jan Boberg
15:13 03 Aug 18
Superkillar som har känsla både för detaljer och kvalitet och service nivå på absoluta toppnivå ...........vill ni ha bästa produkten monterad av proffs skall ni anlita KLIMATteam
Peter
Peter
07:59 09 Jul 18
Bra och snabb service och trevligt bemötande. Kan rekommenderas.
IT Admin
IT Admin
20:42 20 Jun 18
Bra rekommendation av produkt, snabb service med noggrann och hög kvalitet på installation. Vi är mycket nöjda med Klimatteam!
Se alla recensioner
js_loader

Kostnadsfri bedömning

Boka en kostnadsfri bedömning av ditt hus!

Glöm inte ROT-avdraget

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats!

Dela upp betalningen!

Dela upp betalningen upp till 36 månader räntefritt med Wasa kredit.