Värmepumpar Höllviken

På Klimatteam erbjuder vi ett brett sortiment av värmepumpar, speciellt anpassade för det nordiska klimatet. Vi finns för att ge dig den bästa lösningen, med den mest kostnadseffektiva och miljövänliga uppvärmningen för ditt hem i Höllviken.

Våra mest populära värmepumpar

Toshiba Haori

Haori

TOSHIBA Haori ett helt nytt tänk vad gäller värmepump. Funktion möter inredning.

Alla produkter

Comfora XTH – luftvärmepump

Daiseikai 9.5

Daiseikai 9.5

TOSHIBA Daiseikai är storsäljaren som verkligen levererar energieffektiv värme, när du som mest behöver det.

DOLD TAKKASSET FFA-A

Dold takkasset FFA-A

Unik design på marknaden som smälter snyggt in genom att ligga helt plant mot innertaket.

Emura – luftvärmepump

Flagship HZ

Flagship HZ

Tack vare dess enastående prestanda och tillförlitlighet, är det en av de bäst säljande värmepumparna i Norden.

Panasonic Golvmodell

Golvmodell

Nordisk golvmodell från Panasonic med nanoe™ X-teknik.

Golvmodell mfz-kj

GOLVMODELL MFZ-KJ

Vår golvplacerade luftvärmepump från Mitsubishi med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen.

Toshiba Haori

Haori

TOSHIBA Haori ett helt nytt tänk vad gäller värmepump. Funktion möter inredning.

NINJA MSZ-FT

HERO

NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare.

HERO msz-ln

HERO msz-ln

HERO är värmepumpen från Mistubishi som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov.

Perfera XTH Golv – luftvärmepump

Perfera XTH Vägg – luftvärmepump

Slim LZ

Slim LZ

Panasonic LZ25TKE är utrustad med Econavi som gör värmepumpens miljöpåverkan så liten som möjligt och bidrar med besparingar för dig.

Värmepumpar i Höllviken

Med varierande temperaturer och väderförhållanden som det kan vara i Höllviken och runt om i Skåne är det viktigt att ha en pålitlig och effektiv värmepump för att hålla ditt hem behagligt året runt. Vi erbjuder ett brett sortiment av värmepumpar med garanterat hög kvalitet som uppfyller dina specifika behov.

Professionell installation av värmepumpar

Alla våra installationer utförs av certifierade installatörer med lång erfarenhet inom luft-värmepumpar. Vi ser till att din värmepump installeras korrekt, vilket innebär att du får en trygg och säker installation från start. Utöver det erbjuder vi underhåll för att se till att du får komplett service och en värmepump som håller i många år.

Klimatteam – ditt val för luftvärmepump i Höllviken

Vår kunskap om det nordiska klimatet, kombinerat med kvalitetsprodukter och professionell service, gör oss till det självklara valet av värmepump i Höllviken. Från val av rätt pump till både installation och underhåll, hjälper vi dig hela vägen. Kontakta oss för mer information. Välkommen till Klimatteam Höllviken!

Vanliga frågor och svar:

Kostnaden för en luftvärmepump varierar beroende på modell och installationskostnader. Välkommen att kontakta oss för en offert.

Energiförbrukningen för en luftvärmepump varierar beroende på modell och användning. Generellt sett är luftvärmepumpar energieffektiva och kan reducera din totala energiförbrukning.

Med 1-2 års mellanrum bör man beställa service till sin värmepump. Dessa intervaller kan variera lite beroende på faktorer som om man har husdjur eller inte och hur många man är i hushållet. Underhållsservicen optimerar effektiviteten och säkerställer största möjliga besparing.

Vid val av värmepump är det viktigt att titta på husets storlek. Ett vanligt fel är att man väljer en värmepump med för lite kraft, vilket kan bli ofördelaktigt i längden. Innan installation tar vi hänsyn till detaljer som planlösning och isolering när vi väljer rätt värmepump för dina behov. Vi ger dig alltid råd om den mest kostnadseffektiva lösningen som garanterar minimalt underhåll och lång livslängd. Vi på Klimatteam guidar dig enkelt genom denna process.

För att installera en värmepump så måste man enligt lag vara en certifierad kyltekniker. Värmepumpar innehåller F-gas och därför blir det viktigt för säkerhetens och miljöns skull att de installeras på rätt sätt. Hos oss är alla installatörer certifierade. Vi arbetar hela vägen från val av produkt till färdig installation och service.