Värmepumpar Trelleborg

KLIMATteam – Trelleborgs ledande leverantör av värmepumpar. Vi är ständigt engagerade i att förse våra kunder med de bästa lösningarna inom värmepumpar. Med en stark förankring i Trelleborg och bred erfarenhet inom branschen, är vi det självklara valet för dina värmepumpbehov.

Våra mest populära värmepumpar

Toshiba Haori

Haori

TOSHIBA Haori ett helt nytt tänk vad gäller värmepump. Funktion möter inredning.

Alla produkter

Comfora XTH – luftvärmepump

Daiseikai 9.5

Daiseikai 9.5

TOSHIBA Daiseikai är storsäljaren som verkligen levererar energieffektiv värme, när du som mest behöver det.

DOLD TAKKASSET FFA-A

Dold takkasset FFA-A

Unik design på marknaden som smälter snyggt in genom att ligga helt plant mot innertaket.

Emura – luftvärmepump

Flagship HZ

Flagship HZ

Tack vare dess enastående prestanda och tillförlitlighet, är det en av de bäst säljande värmepumparna i Norden.

Panasonic Golvmodell

Golvmodell

Nordisk golvmodell från Panasonic med nanoe™ X-teknik.

Golvmodell mfz-kj

GOLVMODELL MFZ-KJ

Vår golvplacerade luftvärmepump från Mitsubishi med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen.

Toshiba Haori

Haori

TOSHIBA Haori ett helt nytt tänk vad gäller värmepump. Funktion möter inredning.

NINJA MSZ-FT

HERO

NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare.

HERO msz-ln

HERO msz-ln

HERO är värmepumpen från Mistubishi som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov.

Perfera XTH Golv – luftvärmepump

Perfera XTH Vägg – luftvärmepump

Slim LZ

Slim LZ

Panasonic LZ25TKE är utrustad med Econavi som gör värmepumpens miljöpåverkan så liten som möjligt och bidrar med besparingar för dig.

Vi hjälper dig att välja rätt värmepump

Att välja rätt luftvärmepump kan vara en utmaning. Det finns flera typer av värmepumpar och varje hem har unika behov. Vårt erfarna team i Trelleborg finns här för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt hem.

Stort utbud av värmepumpar i Trelleborg

Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande urval från branschens mest betrodda varumärken. Med flera olika modeller och märken att välja mellan, kan vi garantera att du kommer att hitta en luft-luft värmepump i Trelleborg som passar dina specifika behov och förväntningar.

Värmepump utan skal

KLIMATteam – din helhetslösning för värmepumpar

Hos oss får du inte bara köpa en luftvärmepump, vi erbjuder en helhetslösning. Från rådgivning, till installation, service och efterföljande support, så tar vårt team hand om allt. Våra värmepumpar är energieffektiva och bra för både plånboken och miljön. Med vår erfarenhet och expertis kan du lita på att installationen av din luftvärmepump i Trelleborg kommer att utföras korrekt. Vårt serviceområde sträcker sig inte bara över Trelleborg utan över hela Skåne. Det spelar ingen roll var du bor, vi är redo att hjälpa dig med värmepumpen. Välkommen till KLIMATteam!

Vanliga frågor och svar:

Nej, faktiskt inte. Luftvärmepumpar är en av de mest kostnadseffektiva lösningarna för uppvärmning och kyla eftersom de använder luft, en förnybar resurs, för att skapa värme. De kan ge dig betydande energibesparingar jämfört med andra uppvärmningsmetoder.

Ja, med teknologiska framsteg blir nya värmepumpar allt mer effektiva. De erbjuder högre energieffektivitet, vilket innebär lägre driftskostnader och mindre miljöpåverkan.

Kostnaden för att installera en luftvärmepump varierar beroende på modell och installationens komplexitet. Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för ett mer exakt pris baserat på dina specifika behov.