Värmepumpar Svedala

Om du bor i Svedala och söker efter en luftvärmepump till ditt hem, då har du hittat rätt. Hos Klimatteam är vi specialister på värmepumpar och vi är stolta över att erbjuda toppkvalitativ försäljning och service av luftvärmepumpar anpassade för det nordiska klimatet.

Våra mest populära värmepumpar

Toshiba Haori

Haori

TOSHIBA Haori ett helt nytt tänk vad gäller värmepump. Funktion möter inredning.

Alla produkter

Comfora XTH – luftvärmepump

Daiseikai 9.5

Daiseikai 9.5

TOSHIBA Daiseikai är storsäljaren som verkligen levererar energieffektiv värme, när du som mest behöver det.

DOLD TAKKASSET FFA-A

Dold takkasset FFA-A

Unik design på marknaden som smälter snyggt in genom att ligga helt plant mot innertaket.

Emura – luftvärmepump

Flagship HZ

Flagship HZ

Tack vare dess enastående prestanda och tillförlitlighet, är det en av de bäst säljande värmepumparna i Norden.

Panasonic Golvmodell

Golvmodell

Nordisk golvmodell från Panasonic med nanoe™ X-teknik.

Golvmodell mfz-kj

GOLVMODELL MFZ-KJ

Vår golvplacerade luftvärmepump från Mitsubishi med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen.

Toshiba Haori

Haori

TOSHIBA Haori ett helt nytt tänk vad gäller värmepump. Funktion möter inredning.

NINJA MSZ-FT

HERO

NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare.

HERO msz-ln

HERO msz-ln

HERO är värmepumpen från Mistubishi som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov.

Perfera XTH Golv – luftvärmepump

Perfera XTH Vägg – luftvärmepump

Slim LZ

Slim LZ

Panasonic LZ25TKE är utrustad med Econavi som gör värmepumpens miljöpåverkan så liten som möjligt och bidrar med besparingar för dig.

Brett utbud av värmepumpar i Svedala

Vi erbjuder ett brett utbud av värmepumpar, perfekta för att bringa varm eller kall luft till ditt hem i Svedala. Våra luftvärmepumpar är både miljövänliga och kostnadseffektiva, vilket gör dem till ett bra och smart val för alla i Svedala kommun.

Vi brinner för hög service med installation och underhåll

Vi finns här för att hjälpa dig i Svedala att hitta rätt värmepump, sköta din installation på bästa sätt och se till att du får ut det mesta av din investering. Alla i vår verksamhet brinner för hög service och ser stort på att du ska bli nöjd. Vi tror på och vill bygga långvariga relationer med våra kunder i Svedala.

Personal installerar värmepump

Kontakta KLIMATteam för värmepumpar i Svedala

Kontakta oss idag för mer information om våra värmepumpar och även hur vi kan hjälpa dig att skapa ett mer energieffektivt hem. Vi ser fram emot att visa vad vi kan erbjuda dig i Svedala kommun!

Vanliga frågor och svar:

Kostnaden för att installera en luftvärmepump kan variera beroende på modell och installationens komplexitet. Kontakta vår verksamhet för en offert i Svedala.

En luftvärmepump använder i genomsnitt mellan 1-3 kWh per dygn beroende på modell, utomhustemperatur och inställningar.

En luftvärmepump börjar vanligtvis betala tillbaka sin kostnad efter 3 år, beroende på användning, planlösning och energipriser.

Det beror på modellen, men de flesta moderna luftvärmepumpar kan ge effektiv värme ner till -15 till -25 grader Celsius.

Med 1-2 års mellanrum bör man beställa service till sin värmepump. Dessa intervaller kan variera lite beroende på faktorer som om man har husdjur eller inte och hur många man är i hushållet. Underhållsservicen optimerar effektiviteten och säkerställer största möjliga besparing.

Vid val av värmepump är det viktigt att titta på husets storlek. Ett vanligt fel är att man väljer en värmepump med för lite kraft, vilket kan bli ofördelaktigt i längden. Innan installation tar vi hänsyn till detaljer som planlösning och isolering när vi väljer rätt värmepump för dina behov. Vi ger dig alltid råd om den mest kostnadseffektiva lösningen som garanterar minimalt underhåll och lång livslängd. Vi på Klimatteam guidar dig enkelt genom denna process.

För att installera en värmepump så måste man enligt lag vara en certifierad kyltekniker. Värmepumpar innehåller F-gas och därför blir det viktigt för säkerhetens och miljöns skull att de installeras på rätt sätt. Hos oss är alla installatörer certifierade. Vi arbetar hela vägen från val av produkt till färdig installation och service.