Värmepumpar Malmö

Välkommen till KLIMATteam, din ledande leverantör av värmepumpar i Malmö. Tack vare vår långa erfarenhet inom området, erbjuder vi expertis och kvalitet när det kommer till att värma ditt hem på ett effektivt och hållbart sätt.

Våra mest populära värmepumpar

Caldo II XRH

Daikin Caldo II XRH har högsta energiklass och är utvecklad för vårt kalla nordiska klimat.

Toshiba Haori

Haori

TOSHIBA Haori ett helt nytt tänk vad gäller värmepump. Funktion möter inredning.

Daikin Origo II XRH

Origo II XRH

Golvmodellen Daikin Origo II XRH kombinerar kraftfull prestanda, hög energieffektivitet och stilren design.

Alla produkter

Caldo II XRH

Daikin Caldo II XRH har högsta energiklass och är utvecklad för vårt kalla nordiska klimat.

Daikin Emura

Daikin Emura behagar ögat och upprätthåller ett personcentrerat förhållningssätt – med ett starkt fokus på komfort och användarerfarenhet – för att förbättra ditt välbefinnande i hemmet.

Daiseikai 9.5

Daiseikai 9.5

TOSHIBA Daiseikai är storsäljaren som verkligen levererar energieffektiv värme, när du som mest behöver det.

DOLD TAKKASSET FFA-A

Dold takkasset FFA-A

Unik design på marknaden som smälter snyggt in genom att ligga helt plant mot innertaket.

Flagship HZ

Flagship HZ

Tack vare dess enastående prestanda och tillförlitlighet, är det en av de bäst säljande värmepumparna i Norden.

Panasonic Golvmodell

Golvmodell

Nordisk golvmodell från Panasonic med nanoe™ X-teknik.

Golvmodell mfz-kj

GOLVMODELL mfz-kj

Vår golvplacerade luftvärmepump från Mitsubishi med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen.

Toshiba Haori

Haori

TOSHIBA Haori ett helt nytt tänk vad gäller värmepump. Funktion möter inredning.

HERO msz-ln

HERO msz-ln

HERO är värmepumpen från Mistubishi som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov.

Multisplit

Multisplit

Daikin Multisplit är den perfekta lösningen för att få ett jämnare inomhusklimat.

NINJA MSZ-FT

NINJA msz-ft

NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare.

Daikin Origo II XRH

Origo II XRH

Golvmodellen Daikin Origo II XRH kombinerar kraftfull prestanda, hög energieffektivitet och stilren design.

Shorai Edge

Med en design som sticker ut och med en mycket hög energieffektivitet A+++ SCOP 5,1 är SHORAI Edge den optimala värmepumpen för det moderna svenska hemmet.

Slim LZ

Slim LZ

Panasonic LZ25TKE är utrustad med Econavi som gör värmepumpens miljöpåverkan så liten som möjligt och bidrar med besparingar för dig.

Daikin Solo XRH

Solo XRH

Daikin Solo XRH är ett riktigt kraftpaket i liten förpackning.

Stylish XRH

Stylish XRH

Daikin Stylish XRH är del av Daikins Optimised Heating-serie, vilket innebär att den är särskilt utvecklad för att fungera väl i vårt ombytliga nordiska klimat.

Specialister på värmepumpar i Malmö

I Malmö finns många alternativ för dem som vill installera en värmepump, men få kan matcha vår kompetens och service. Vi erbjuder inte bara försäljning av luft värmepumpar, utan hjälper dig hela vägen från rådgivning till installation och efterföljande service.

Våra experter finns här för att besvara dina frågor och säkerställa att du gör det bästa valet för ditt hem. Vår expertis innebär att vi kan matcha rätt luft värmepump med dina specifika behov. Vi kommer även att se till att installationen blir bra, så att du kan börja spara pengar och njuta av en mer behaglig inomhustemperatur så snabbt som möjligt.

Värmepumpar från etablerade varumärken

På KLIMATteam har vi ett brett utbud av värmepumpar från de mest etablerade varumärkena. Tack vare detta kan vi erbjuda lösningar som passar alla typer av bostäder – från små lägenheter till stora villor. Oavsett vilken typ av värmepump du väljer, kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som ger effektiv uppvärmning år efter år.
Tekniker installerar värmepump

Specialister på värmepumpar i Malmö

Från att du först kontaktar oss, genom hela installationsprocessen, och långt efter att värmepumpen är installerad, är vi här för att hjälpa dig. Vi erbjuder inte bara högkvalitativa värmepumpar i Malmö, utan även en service som är oslagbar. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar – vi hjälper dig gärna.

Klimatteam installerar värmepump

Specialister på värmepumpar i Malmö

Installationen av en värmepump är en viktig del i processen och det är här vår expertis verkligen kommer till sin rätt. Vi installerar värmepumpar i Malmö på ett säkert och effektivt sätt, för att försäkra att de fungerar optimalt. Efter installationen står vi även till din tjänst för all nödvändig service och underhåll.

Regelbunden service av din värmepump är avgörande för att säkerställa både lång livslängd och optimala prestanda. En ordentligt underhållen värmepump kommer att fungera mer effektivt, vilket leder till större energibesparingar och minskad risk för kostsamma reparationer. Vid en servicekontroll kontrolleras och justeras alla viktiga komponenter, och eventuella problem kan upptäckas och åtgärdas i ett tidigt skede. På så sätt får du mest möjliga värde ur din investering.

Vi finns alltid till hands för att se till att din värmepump fungerar som den ska – Kontakta oss!

Vanliga frågor och svar:

Kostnaden för att driva en värmepump varierar beroende på flera faktorer som typen av värmepump, storleken på ditt hem och dina specifika uppvärmningsbehov. Generellt sett kan du dock förvänta dig att spara pengar över tid tack vare minskade energikostnader.

Det finns flera olika typer av värmepumpar, inklusive luft-luft, luft-vatten, och geotermiska värmepumpar. Vilken typ som passar bäst för dig beror på ditt specifika behov och bostadens förutsättningar.

Förmågan för en luftvärmepump att generera värme vid låga utomhustemperaturer varierar mellan olika modeller och tillverkare. Många moderna luftvärmepumpar kan effektivt generera värme även när utomhustemperaturen sjunker till -15 till -25 grader Celsius. Det är dock viktigt att notera att värmepumpens effektivitet oftast minskar ju kallare det blir.

Med korrekt installation och regelbunden service kan värmepumpen förväntas ha en livslängd på ungefär 15-20 år. Livslängden kan dock variera beroende på faktorer som användning, klimat och hur väl pumpen underhålls.