Värmepumpar Lund

Välkommen till KLIMATteam, din pålitliga partner i Lund när det gäller värmepumpar. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa värmepumpar och en oöverträffad service till alla våra kunder. Vår expertis sträcker sig över hela Skåne, och vi står redo att hjälpa dig att sänka din elförbrukning och förbättra ditt hemklimat.

Våra mest populära värmepumpar

Toshiba Haori

Haori

TOSHIBA Haori ett helt nytt tänk vad gäller värmepump. Funktion möter inredning.

Alla produkter

Comfora XTH – luftvärmepump

Daiseikai 9.5

Daiseikai 9.5

TOSHIBA Daiseikai är storsäljaren som verkligen levererar energieffektiv värme, när du som mest behöver det.

DOLD TAKKASSET FFA-A

Dold takkasset FFA-A

Unik design på marknaden som smälter snyggt in genom att ligga helt plant mot innertaket.

Emura – luftvärmepump

Flagship HZ

Flagship HZ

Tack vare dess enastående prestanda och tillförlitlighet, är det en av de bäst säljande värmepumparna i Norden.

Panasonic Golvmodell

Golvmodell

Nordisk golvmodell från Panasonic med nanoe™ X-teknik.

Golvmodell mfz-kj

GOLVMODELL MFZ-KJ

Vår golvplacerade luftvärmepump från Mitsubishi med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen.

Toshiba Haori

Haori

TOSHIBA Haori ett helt nytt tänk vad gäller värmepump. Funktion möter inredning.

NINJA MSZ-FT

HERO

NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare.

HERO msz-ln

HERO msz-ln

HERO är värmepumpen från Mistubishi som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov.

Perfera XTH Golv – luftvärmepump

Perfera XTH Vägg – luftvärmepump

Slim LZ

Slim LZ

Panasonic LZ25TKE är utrustad med Econavi som gör värmepumpens miljöpåverkan så liten som möjligt och bidrar med besparingar för dig.

Ditt självklara val för en värmepump i Lund

Om du bor i Lund och funderar på att installera en värmepump, är KLIMATteam ditt självklara val. Vi har bred kunskap om olika typer av värmepumpar och hur de kan användas för att ge effektiv uppvärmning i ditt hem. Med lång erfarenhet, är vi den bästa partnern för alla dina värmepump behov i Lund.

Sänk elförbrukningen med en luftvärmepump

Att investera i en luftvärmepump är ett bra sätt att sänka elförbrukningen. Dessa värmepumpar använder luften för att producera värme, vilket är en effektiv och miljövänlig metod för uppvärmning. Det finns flera olika typer av luftvärmepumpar att välja mellan, och vi på KLIMATteam kan hjälpa dig att hitta den som passar för ditt hem.

Anställd på klimatteam

Vägledning, installation och service av luftvärmepumpar

KLIMATteam erbjuder mer än bara försäljning av värmepumpar i Lund. Vi ger även professionell vägledning, installation och service av luftvärmepumpar. Vår kunniga personal kan svara på alla dina frågor och se till att installationen går smidigt. Dessutom erbjuder vi regelbunden service för att se till att din värmepump fortsätter att fungera på bästa möjliga sätt.

Installation av värmepumpar

Värmepump i Lund – KLIMATteam hjälper dig

KLIMATteam är här för att hjälpa dig hitta den bästa värmepumpen för ditt hem i Lund och ge dig råd och stöd genom hela processen. Att investera i en värmepump är ett långsiktigt beslut, och vi vill se till att du känner dig trygg och nöjd med ditt val. Om du har några funderingar eller vill veta mer om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss.

Vanliga frågor och svar:

Valet av värmepump beror på flera faktorer, inklusive ditt hem och dina specifika behov. Luft-luftvärmepumpar är ett populärt val för de som vill ha en energieffektiv uppvärmning, medan vattenvärmepumpar kan vara lämpliga för större fastigheter. Kontakta oss för vägledning.

Det är rekommenderat att serva en värmepump minst en gång om året. Regelmässig service förlänger livslängden på värmepumpen och ser till att den fortsätter att fungera effektivt.

En genomsnittlig luftvärmepump kan värma upp till 150 kvadratmeter. Dock kan detta variera beroende på modell och andra faktorer som isolering och utomhustemperatur. Kontakta oss om du har fler frågor kring detta.